.

.

Равнината за Заваряване с дърво, Строгальный Машина с Ъгъл на Ръба на 45 ° Дървообработване, Самолет За Заваряване с Пузырьковым Ниво, за да Опитоми Рубанки и Аксесо?

Равнината за Заваряване с дърво, Строгальный Машина с Ъгъл на Ръба на 45 ° Дървообработване, Самолет За Заваряване с Пузырьковым

BGN 43.07

Брой продукти
На склад

[КОНСТРУКЦИЯ на ПЛОСКИ ОСТРИЕТА] За заваряване се използва плосък нож с остри кант и лъскава строгальной повърхност [ЗА обработка на дървесина] строгальный машина за заваряване с ъглови ръбове под ъгъл от 45 °, обикновено използван в проектите за изглаждане и рязане на дървен материал. [С ПУЗЫРЬКОВЫМ НИВО] Този ръчен строгальный струг за дърво оборудван пузырьковым ниво за по-удобно гледане на съгласуваност. [ПРИМЕНИМАЯ ДЪРВЕСИНА] Този дървообработващи машина за рендосване кантове подходящи за обработка на масив дърво, древесноволокнистых плочи със средна и висока плътност, шперплат, OSB и т. [РЕГУЛИРУЕМО ОСТРИЕ] Тази дървена плоскост за заваряване е регламентирана дълбочината на рязане, да се съкрати или удлините нож за постигане на желания ефект на рязане.Спецификация : Тип на продукта : Дървена плоскост с фаской Материал продукти : алуминиева сплав Цвят на продукта : син Форма на острието : плоско острие Приложение : Подходящ за всички видове дърво, масивна дървесина, древесноволокнистых плочи със средна и висока плътност, шперплат, ПДЧ, Как да използвате : да се Съкрати на острието : 1. Завъртете жълтия гайка обратно на часовниковата стрелка. Плъзнете сребърен гайка нагоре.Удължавам острието : 1. Завъртете жълтия гайка обратно на часовниковата стрелка. Завийте на сребърен гайка надолу.Списък с пакети : 1 x Дървена плоскост с фаской.

Други функции

Item Type:
Wood Chamfer Plane
Product Material:
Aluminum Alloy
Product Color:
Blue
Blade Shape:
Flat Blade
Application:
Suitable for all kinds of wood, solid wood, medium and high density fiberboard, plywood, particle board
How to Use:
Shorten Blade:
1. Turn the yellow nut counterclockwise.:
2. Push the silver nut upwards.:
Extended Blade:
1. Turn the yellow nut counterclockwise.:
2. Twist the silver nut down.:
Package List:
1 x Wood Chamfer Plane :
Най-добри сделки