.

.

Мультяшная Топло Ръчно тъкани на гръдния Кош, Лесна зимна Топла чанта за вода, Сладък Плюшен чанта за Впръскване на Вода, Бутилка за Гореща Вода с капак (Цвят: A16, раз?

Мультяшная Топло Ръчно тъкани на гръдния Кош, Лесна зимна Топла чанта за вода, Сладък Плюшен чанта за Впръскване на Вода,

BGN 21.93

Брой продукти
На склад

1 Голям вход за вода, сейф в ръка. Дебела корица, има само материал. Дебели неща няма да станат по-тънки при нагряване. Фигура топлоизолация на корпуса на чантата не е горещ. Високо съдържание на PVC и вкус. Изработен от висококачествени материали, по-здрав и по-дълго запазва топлината. По-удобно се носят със себе си бутилка с топла вода без зареждане.Можете да ги използвате навсякъде, където искате. Мек текстилен ръкав равномерно разпределя калории и ще ви помогне на вас и вашето семейство да прекара студена зима.Това е и идеален избор за нагряване на ръце и топли постелей. Конструкция с широко гърло и предпазва от изгаряния при зареждане на вода и позволява бързо и лесно да се излее водата в пакет за топла вода, без да преливат.Забележка : Моля, сипете в две трети от гореща или студена вода. Бутилка с гореща вода, можете да го използвате у дома, в офиса или на улицата, че е много подходящ при болки в гърба, врата, ставите и наранявания при физически натоварвания.Освен това, топлинна терапия помага да се отпуснете мускулите и напрегнати рамене, дължащи се на стрес и прекомерни физически натоварвания.Те също могат да се използват за лечение на студа, и лесно да ги напълнете със студена вода или счупени лед.Категория на продукта : Бутилка за гореща вода Материал : ликра + PVC Капацитет : 600 млразмер : 23,5*10,5 см /9,25*4,13 Стил : модерен минималист Използване на продукта : топли ръце, топло на корема, топло талияцвет : няколко цвята за избор 1. Температурата на кипене на водата не трябва да надвишава 80 градуса.Топла вода лесно се изхвърлят при впрыскивании, което създава потенциална опасност. Брой впрыскиваемой вода не трябва да надвишава 2/3 капацитет на торбичката за топла вода, като същевременно премахването на излишък на въздуха. Време на задържане на топлина зависи от температурата на околната среда, температурата на водата и начина на настаняване (вътре легла или отвън) и ще варира в зависимост от различни условия.

Други функции

Най-добри сделки