.

.

Преносим монитор CIDETTY P1 Plus дисплей 13,3 лаптоп, 2021 Нов Удължител на екрана на лаптоп с дисплей Full HD 1080P IPS, Двоен екран, лаптоп за лаптоп 13,3-16,5/PS5/Switch (двоен монитор)

Преносим монитор CIDETTY P1 Plus дисплей 13,3 лаптоп, 2021 Нов Удължител на екрана на лаптоп с дисплей Full HD 1080P IPS, Двоен

BGN 177.33

Брой продукти
На склад

【Нов двоен екран】CIDETTY актуализира на последната версия на преносим удължител за лаптоп 13,3 "FHD 1080 P IPS екран се отличава с голям екран, по-тънка рамка, по-малко тегло, по-добро отлично възпроизвеждане на цветовете и големи ъгли на видимостТова удвоява вашия лаптоп за един преносим монитор, подобрява ефективността на вашата работа. 【Универсален】 идеален за повечето преносими компютри с диагонал на екрана 13,3-16,5 инча.Благодарение на 2 портове USB, C и 1 порт HDMI този преносим удължител за монитор съвместим с Windows, Mac (с поддръжка на Mac M1), Linux, google Chrome, Android и Nintendo Switch, а работи също и с телефони Type C като разширение за телефон. 【ПОДОБРЯВАНЕ на ПРЕНОСИМОСТТА на】 Ние обновихме преносим екран OFIYAA с подобрен стена, по-тънка рамка и по-ниско тегло, което позволява да се работи с два екрана, независимо от това, дали сте у дома или в движение!. 【Щепсела И да играе】CIDETTY 2nd монитор за лаптоп основно се свързва към лаптопа.Никакви програми и драйвери не се изисква.Тя може лесно да прикрепите или премахнете с помощта на контролирани от вграден нов дизайн.Може да се използва за сравнение на данните на разделен екран на открито (например, в кафенето), без да превключвате назад и напред;.Може да се използва за споделяне на репликация на екрана на конференцията, идеи и съдържание;.С нетърпение очакваме нови интересни идеи.Лесно се сгъва, лесен за съхранение, подходяща за вътрешна и външна употреба;. Настройките могат да се регулират, яркост, контраст и други настройки могат да се регулират при необходимост;. обрат на 202 °, широко се използва за разширяване с разделен екран, репликация;. преносим монитор, hdmi * 1, type-c, usb-a-usb-c, инструкция. преносим монитор, hdmi * 1, type-c, usb-a-usb-c, инструкция.Забележка : При първото свързване на този екран към вашия лаптоп звук ще преминат към аудио изход P1 Plus, така че вашият лаптоп може да работи без звук.Моля отново да изберете аудио изход на вашия лаптоп по подразбиране, звукът е с лаптоп може да работи нормално, и след това няма нужда да го конфигурирате.

Други функции

Най-добри сделки