.

.

Дамски Летни Върховете на Бретелях С Принтом Пеперуди, Тениски Без ръкави, С V-образно деколте и Модерен Цепка Отстрани, Ежедневни Ризи С Флорални Принтом, Елегантн?

Дамски Летни Върховете на Бретелях С Принтом Пеперуди, Тениски Без ръкави, С V-образно деколте и Модерен Цепка Отстрани, Ежедневни

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

95% Полиестер, 5% ликра дамска блуза на бретелях.Произведено в САЩ или са внесени. ❤❤【За ускоряване на】✈✈ Ускорено изпълнение : 3-7 работни дни.Стандартен срок за доставка : 7-15 работни дни.Доставка в рамките на 1-2 работни дни. ❤Уважаеми клиенти, ?❤❤【Забележка за размера на】 Ако предпочитате свободна за кацане, моля, купуват по-голям размер.За получаване на подробна информация за вашия размер, моля, консултирайте се с информация за размера на описанието на продукта или към таблицата с размери на последния фигура.Ако не сте сигурни за вашия размер, ние ви предлагаме да изберете по 1-2 размера по-обичайно.Дамски Модни 2023, Летни Върховете на бретелях, Отстъпки!Резолюция!Купи 5, получите 1 безплатно!закриване. 【Инструкции за пране】 Може да се пере в машина, предпочитан ръчно пране, не се глади и да не се избелва, да не се мотае и не се изсушава на въздуха. ➤ Причина : Лесно се съчетава, идеален за ежедневието и от почти всяко място, като вечер / коктейл / банкет / всеки ден/ Плаж / парти/ Клуб / бала/пазаруване / за Пътуване / работа / отпуск/ на плажа. ❤ 【 Материал 】 Полиестер, ликра, висококачествени материали, еластични, леки, не просвечивающий, мек, удобен и еластичен. ❤ 【 Характеристики 】Ежедневни тениски с V-образно деколте, без ръкави, с модерна и елегантна, участък, casual стил, однотонная с принтом, по-горе дължина на задните части, материали, меки и еластични, без подплата.Той е идеален за всяко време на годината. ❤ 【 Подходящ случай 】 Всекидневен стил /парти/Пазаруване / Работа / На открито / на Плажа/ Къща / Сватба /Пазаруване / празник.На вашият избор е на разположение множество едноцветни тениски с цветен модел.Добави в моя списък с желания, ние ще актуализира нов цвят, всяка седмица. ❤ 【 Внимание към размера на 】 Е американски размера на свободно намаляване, моля, поръчайте на един размер по-голям, ако искате безплатна кацане.Моля, консултирайте се с таблицата размери на "Снимката на продукта".(Не е таблица с размер). ❤ 【 Внимание 】 1. Тениска с надпис "White" и "Floral White" изглежда малко по-прозрачна, така че се препоръчва да се носят сутиен или бельо с телесен или светъл цвят. 2 : Що се отнася до потници с цветен модел, "Цветен принт" избрани на случаен принцип, ние не са в състояние да определят местоположението на цветята принта на всяка фланелка, но те определено са изработени от тъкани с един и същ модел.

Други функции

Най-добри сделки