.

.

Semetall 10 бр. Регулируеми Метални С клип за колан-на веригата за доставки, Чанта за колан-на веригата за доставки, Чантата S-образна форма за колан-на веригата за достав?

Semetall 10 бр. Регулируеми Метални С клип за колан-на веригата за доставки, Чанта за колан-на веригата за доставки, Чантата S-образна

BGN 5.33

Брой продукти
На склад

МеталниНяма етикет за затваряне. ⭐【Предпоставка включва】 10 бр. регулируеми метални скоби-клипове за чанти с каишка-веригата, S-образна форма. ⭐【МАТЕРИАЛ】 Тези катарами, изработени от висококачествен метал, гладко полирани и не е толкова лесно ръжда и ранени; Можете да ги използвате в продължение на дълго време, те са трайни, а цветът и лесно да избледняват. ⭐【СПЕЦИФИКАЦИЯ】 Общият размер : 28 мм × 13 мм × 7 мм/1. ⭐【Широк спектър от приложения】 Тези ключалката може да се регулира по дължина на веригата за чанти, те са идеален представлява аксесоар за пръстени за ключове, чанти, застежек-мълния, каишка за ръка, или всичко, което искате да се свържете, или можете да ги изпратите на своите приятели, членове на семейството, гаджета, роднини, колеги и други хора като идеалните подаръци. ⭐【Широк спектър от приложения】 Тези ключалката може да се регулира по дължина на веригата за чанти, те са идеален представлява аксесоар за пръстени за ключове, чанти, застежек-мълния, каишка за ръка, или всичко, което искате да се свържете, или можете да ги изпратите на своите приятели, членове на семейството, гаджета, роднини, колеги и други хора като идеалните подаръци.Няма етикет за затваряне. ⭐【Предпоставка включва】 10 бр. регулируеми метални скоби-клипове за чанти с каишка-веригата, S-образна форма. ⭐【МАТЕРИАЛ】 Тези катарами, изработени от висококачествен метал, гладко полирани и не е толкова лесно ръжда и ранени; Можете да ги използвате в продължение на дълго време, те са трайни, а цветът и лесно да избледняват. ⭐【СПЕЦИФИКАЦИЯ】 Общият размер : 28 мм × 13 мм × 7 мм/1. ⭐【Широк спектър от приложения】 Тези ключалката може да се регулира по дължина на веригата за чанти, те са идеален представлява аксесоар за пръстени за ключове, чанти, застежек-мълния, каишка за ръка, или всичко, което искате да се свържете, или можете да ги изпратите на своите приятели, членове на семейството, гаджета, роднини, колеги и други хора като идеалните подаръци. ⭐【Широк спектър от приложения】 Тези ключалката може да се регулира по дължина на веригата за чанти, те са идеален представлява аксесоар за пръстени за ключове, чанти, застежек-мълния, каишка за ръка, или всичко, което искате да се свържете, или можете да ги изпратите на своите приятели, членове на семейството, гаджета, роднини, колеги и други хора като идеалните подаръци.

Други функции

Най-добри сделки