.

.

CLISPEED 1 бр. Лопата С Дървена Дръжка, Домакински Желязна Лопата, Аксесоар за Въглищата на барбекюто, Лъжичка за Покер, Аксесоари за Къмпинг, Детска Кола, Аксесоари за К?

CLISPEED 1 бр. Лопата С Дървена Дръжка, Домакински Желязна Лопата, Аксесоар за Въглищата на барбекюто, Лъжичка за Покер, Аксесоари за Къмпинг,

BGN 7.62

Брой продукти
На склад

КАМИНА на гребло с дървена дръжка - - Лека и преносима, за помещения и на улицата, използвайте я по всяко време и на всяко мястоГладка и фино полиран, угловатая.Тя не ще се поддаде на натиска на копаене на пясък, и можете да го използвате с доверие.ГРАДИНСКА ЛОПАТА - ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали : Желязо, висока твърдост, , , не е лесно ръжда и лесно се задълбава в твърда почва, смила на твърда земя, сади, пересаживает, премахва упоритите замърсявания, смесва почва и компост или разпилява торове лопата.ЛОПАТА с дървена дръжка - > Лека и преносима, за помещения и на улицата, по всяко време и на всяко място.Използвайте я, когато искате.ГРАДИНСКИ инструменти - - Това може да бъде градинска лопата, плажна лопата, туризъм лопата и автомобили лопата. малки проекти по копанию и кацане.По-подходящи за копаене на плажа и в дивата природа.АКСЕСОАРИ за КАМИНА - - Ако сте отглеждане на цветя и плодни дървета, това е добър инструмент за ежедневна употреба в домашни условия, здрава дръжка намалява усилията при използване.Осъществяване на списък 1 х градинска лопата, Особености - Материал : желязо, мебели от масивен дъб лопата за сняг - Лек и преносим, за помещения и на улицата, по всяко време и на всяко място.Използвайте го всеки път, когато имате нужда от пясъчен играчки за деца от 6-10 години. - Гладко и прецизно полиране на ръбовете и ъглите.Можете да го използвате без притеснение дървена дръжка полицата за рамото. - Колоритен и визуално приятен, нежен и приятен.Това може да ви донесе много удобства лопата за копаене. - Цвят : черен лопата - износостойкая, здрав, плажна.Здрава и копающая ями градинска лопата, въглища ръчно лопата. - Размер : около 39,50 X10,00 X3,50 см./15,52 X3,93 X1 лопата за растенията. - Материалът е по-безопасен, vi, Това ще ви даде добър опит с домакински дървена лопата.Описание на продукта Инструмент за почистване на пепел на дърва лъжичка Те имат широк спектър от приложения, без твърде много ограничения.Farm дървена лопата е Направена от висококачествен материал, тя е практична и трайна при продължителна употреба.игра пясък за пясъчника Тези предмети - забавно гребло. гребло за плевене за дома е Чудесен избор за плажни игри, игри на двора, на пясък, на учебните часове и т.

Други функции

Най-добри сделки