.

.

Шампоан И Балсам от пърхот 2 в 1 Органичен 12шт Органични Миещи се Уплътнения За Гърдите Хлопчатобумажный за многократна употреба Ексфолиращ Скраб За Крака на Майка?

Шампоан И Балсам от пърхот 2 в 1 Органичен 12шт Органични Миещи се Уплътнения За Гърдите Хлопчатобумажный за многократна употреба

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Анти - И ультрамягкий дизайн, което предотвратява приплъзване / преместване на тампони, както и предотвратяване на вентилация 12шт Органични Пере памучни тампони за гърди за Еднократна употреба.Матиран памук, мека и нежна на допир.Машинно пране и сушене, за многократна употреба.Шампоан и балсам от пърхот 2 в 1 Органичен 12 бр. органични миещи се уплътнения за гърдите от памук за еднократна употреба за ексфолиране на краката на майката, раждането гърди 12 бр. органични миещи се уплътнения за гърдите от памук за еднократна употреба за на майката, раждането гърди Материал : памук Цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки