.

.

Bwinmak Електрически Носимые маски за пречистване на въздуха захранва от PAPR С филтър HEPA, за работа от прах, Боядисване, машинно полиране, заваряване, защита от други до?

Bwinmak Електрически Носимые маски за пречистване на въздуха захранва от PAPR С филтър HEPA, за работа от прах, Боядисване, машинно полиране,

BGN 16.80

Брой продукти
На склад

【Характеристики на продукта】 Идва система за подаване на пресен въздух е оборудван с преносими източници на захранване, които основно се решават проблемите голяма съпротива всасыванию на въздуха, затруднения при дишането, може да се използва за защита на работа или спортни занимания на открито, пътувания, тренировки, бягане и т 【Система за подаване на въздух】 Снабден мини-почистване на въздуха за осигуряване на приток на въздух, което прави дишането ви по-комфортен. 【Време на автономна работа】 регулируема скорост на вятъра, може да се използва в продължение на 8-12 часа при пълно зареждане, по-голям капацитет на батерията, по-дълго време на работа. 【Два начина на носене】Можете да го закачите на врата или в ръка;. 【За услуга Bwinmak】 ако аксесоари към продукта, липсват или продуктът е повреден, моля, свържете се с нас, ние ще заменим продукт за вас.Защита от работа, която ви позволява да диша по-равномерно.Това е носене на мини пречиствател на въздуха.По-мощна филтрация, устойчива подаване на свеж въздух.Това е мощен воздухоочистительные маски, ultralight филтърен елемент с филтър H13 HEPA, който подава чист и свеж въздух в маска за лице, като се избягва усещането на застоял въздух, толкова характерна за обикновените маски.

Други функции

Най-добри сделки