.

.

Кутия за котешки Тоалетни Сгъваем Тава за Котешки Тоалетни Преносим Кутия за Котешки Тоалетни Сгъваем Тава за Тоалетна за домашни Любимци Водоустойчив Фланец кот?

Кутия за котешки Тоалетни Сгъваем Тава за Котешки Тоалетни Преносим Кутия за Котешки Тоалетни Сгъваем Тава за Тоалетна за домашни Любимци

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Материал】 котешката е изработен от здрав найлон, докато вътрешната част е изработена от водоустойчив материал и подсилени безпроблемна водоустойчива въдицаПо този начин можете да спрете да се притеснявате за инциденти с изтичане. 【Преносими и сгъваеми】 Нашия тава за котешки тоалетни може да се сгъне по една малка чанта, не заема място и е много удобно в переноске.Не е нужно да се притеснявате за това, за да вземе със себе си в съвместно пътуване своята котка и други домашни животни. 【Водоустойчив и лесно моющийся】 Няма течове на вода, дори и ако той е пълен с вода, супер здрав плат Оксфорд, лесна за почистване. 【Широко приложение】 Лесно се сгъва и се отваря, а също и изключително гъвкав.С други думи, можете да сложите вътре мат и да го превърне в легло за вашия домашен любимец, в една малка къщичка.Може да се използва и като кутии, кутии за съхранение, пътни чанти за къмпинг. 【Гаранция за качество】 Гарантираме 100% връщане, ако имате някакви недоволство от качеството на продукта, моля, свържете се с нас, ние сме готови да ви изпрати нова стока или пълно възстановяване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : Плат Цвят : син, червен, черен (по избор) Стил : wave точка Тегло : 430 g Размери : 40*30* 13 см /15.) Опаковка : найлонови торбички на Помещение включва : 1x кутия за котешки тоалетни моля, Обърнете внимание : 1. Поради различни дисплея и на различно осветяване на изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодарим ви за разбирането. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Condition:
100% brand new
Material:
Cloth
Color:
blue, red, black (optional)
Style:
wave point
Weight:
430g
Size:
40*30*13cm /15.74*11.81*5.11 inch (approx)
Package:
OPP bags
Package Included:
1x Cat litter box :
Notice:
1. Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :
2. Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
Най-добри сделки