.

.

SZYAWzjd Ножица За нокти На краката и Стригане За Врастнали нокти На Краката Инструменти За Педикюр Защита От Пръски Olecran Ортопедия Корекция Паронихии Ноктите Инструм?

SZYAWzjd Ножица За нокти На краката и Стригане За Врастнали нокти На Краката Инструменти За Педикюр Защита От Пръски Olecran Ортопедия

BGN 48.62

Брой продукти
На склад

Изработена от висококачествена сплав, с сверхострым острие, тя е идеалното средство за нокти, които могат лесно да бъдат премахнати твърди или неравни нокти и се оставя гладки край на нокътя ♥ Ножица за нокти на пръстите на краката са изработени от висококачествена неръждаема стомана за издръжливост. ♥ Ножица за нокти на краката може лесно да се режат някакви назъбени ръбове. ♥ Ножица за дебели нокти на краката ще ви помогне точно да режеш дебели нокти на краката или на врастнали нокти на краката. ♥ Обновената машина за рязане на ноктите на пръстите на краката с дълга дръжка Машина за рязане на ноктите на пръстите на краката за възрастни разработена с дълга дръжка и ергономична дръжка от дебела гума.Изработена от висококачествена сплав, с сверхострым острие, тя е идеалното средство за нокти, които могат лесно да бъдат премахнати твърди или неравни нокти и се оставя гладки край на нокътя. ♥ Ножица за нокти на пръстите на краката са изработени от висококачествена неръждаема стомана за издръжливост. ♥ Ножица за нокти на краката може лесно да се режат някакви назъбени ръбове. ♥ Ножица за дебели нокти на краката ще ви помогне точно да режеш дебели нокти на краката или на врастнали нокти на краката. ♥ Обновената машина за рязане на ноктите на пръстите на краката с дълга дръжка Машина за рязане на ноктите на пръстите на краката за възрастни разработена с дълга дръжка и ергономична дръжка от дебела гума.Материал : неръждаема стомана.

Други функции

Най-добри сделки