.

.

Dxobay 18,9-инчов Удължен Пинсети за Солена и сладка вода, Извити Щипки за Хранене на Влечуги за аквариума и Терариума, Големи Метални Щипки за Хранене на Змия, Пинсети о?

Dxobay 18,9-инчов Удължен Пинсети за Солена и сладка вода, Извити Щипки за Хранене на Влечуги за аквариума и Терариума, Големи Метални

BGN 5.60

Брой продукти
На склад

Удължен пинсети може да осигури по-голямо удобство, например, увеличаване на разстоянието, когато се опитвате да нахрани своите влечуги, като гущери, змии, костенурки и т, И вие не трябва да намокрите ръцете си, когато ги използвате, като в голям аквариум. "Силно усилие на затягане" Сме произвели няколко допълнителни обработки на стомана, така че тя зажималась по-плътно.Ако установите, че пинсети пресована не е толкова здраво, както когато е нова, следвайте видео, за да регулирате. Освен това, пинсети може да се изкриви по време на транспортиране и лошо притиска, просто следвайте видео, за да регулирате и огъване на гърба му. "Устойчив на корозия и издръжлив" Пинсети е изработена от неръждаема стомана SUS 304 и може да остане много здрав, дори в аквариум със солена вода. "Удължен пинсети" 18,9-инчов пинсети може да осигури по-голямо удобство, като например по-голямо разстояние, когато се опитвате да нахрани своите влечуги, като гущери, змии, костенурки и т., И вие не трябва да намокрите ръцете си, когато ги използвате, като в голям аквариум. "Противоскользящий дизайн" Зазубренность, выгравированная е място, където се държат ръцете си, позволява на потребителите да се чувстват добър захват. Удължен пинсети "за Многократна употреба" може да се използва в различни случаи, включително за хранене на домашни любимци, кацане на водни растения, събиране на остатъците и така нататък. "Силно усилие на затягане" Сме произвели няколко допълнителни обработки на стомана, така че тя зажималась по-плътно.Ако установите, че пинсети пресована не е толкова здраво, както когато е нова, следвайте видео, за да регулирате. Освен това, пинсети може да се изкриви по време на транспортиране и лошо притиска, просто следвайте видео, за да регулирате и огъване на гърба му. "Устойчив на корозия и издръжлив" Пинсети е изработена от неръждаема стомана SUS 304 и може да остане много здрав, дори в аквариум със солена вода. "Удължен пинсети" 18,9-инчов пинсети може да осигури по-голямо удобство, като например по-голямо разстояние, когато се опитвате да нахрани своите влечуги, като гущери, змии, костенурки и т., И вие не трябва да намокрите ръцете си, когато ги използвате, като в голям аквариум. "Противоскользящий дизайн" Зазубренность, выгравированная е място, където се държат ръцете си, позволява на потребителите да се чувстват добър захват.

Други функции

Най-добри сделки