.

.

Тампони Veeda от естествен памук Lite с компактен апликатор, не съдържат хлор и БПА, без мирис, опаковка 16 тампони, високо-впитываемость. Толкова естествено, колкото Пер?

Тампони Veeda от естествен памук Lite с компактен апликатор, не съдържат хлор и БПА, без мирис, опаковка 16 тампони, високо-впитываемость.

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

100% Натурални леки тампони - Тампони Veeda са изработени от 100% естествен памук без ГМО, 100% биоразлагаемы, хипоалергенни и са минали гинекологични тестТампони Veeda не съдържат пестициди, диоксини, хлор, оцветители, ароматизатори и синтетични влакна, както и на агресивни химически вещества, като се гарантира, че само 100% естествен памук контакт с тялото си.Тънки и комфортни тампони-апликатори Veeda оборудвани с пластмасов апликатор, не съдържа бисфенол А, стабилна и надеждна конци от 100% памук. Те са полезни за здравето, са безопасни, ефективни и не предизвикват раздразнение.Изработен е от ультрапоглощающего естествен 100% памук за надеждна защита от течове.Органични тампони Veeda ще запази дрехите ви в безопасност, за да ви е безгрижен период!.Разработени със специални канали за допълнително усвояване и конци от естествен памук за по-лесно изваждане.Тампони Veeda natural имат индивидуална опаковка и подходящ размер за удобно носене.

Други функции

Най-добри сделки