.

.

Банка за блясък Sulyn Тюркоаз, 4 Грама, Нетоксичная, Множество банка с удобна шейкерной капак, няколко дупки за обзавеждане на дозиране и намаляване на безредие, Тюрко?

Банка за блясък Sulyn Тюркоаз, 4 Грама, Нетоксичная, Множество банка с удобна шейкерной капак, няколко дупки за обзавеждане на дозиране

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Ярък и искрящ блясък за красиви работиОтлични за големи проекти, украса за партита, нийл арт, слуз, индивидуални бижута и още много други.Лесно наливаемые пластмасови кутии с дупки с различни размери и свалящ се капак.Нетоксичен блясък. 4 унции (113 грама).Ярък и искрящ блясък за красиви работи.Отлични за големи проекти, украса за партита, нийл арт, слуз, индивидуални бижута и още много други.Лесно наливаемые пластмасови кутии с дупки с различни размери и свалящ се капак.Нетоксичен блясък. 4 унции (113 грама).С помощта на този флакон-шейкър с пайети лесно придаване на блясък на всеки проект!Всяка опаковка съдържа един флакон блясък с тегло 4 грама.Предлага се в различни цветове (всеки продава се отделно). Отговаря на ASTM D4236.

Други функции

Най-добри сделки