.

.

Bienbee Калъф за Моливи, Голям Естетически молив случай с цип, Чанти за Моливи, Калъфи за Писалки, Държач за Химикалки, Ученически Стационарни Принадлежности за Момиче?

Bienbee Калъф за Моливи, Голям Естетически молив случай с цип, Чанти за Моливи, Калъфи за Писалки, Държач за Химикалки, Ученически

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Голям капацитет】 Голяма платнена торбичка за дръжки размер 89 това е наистина удобен калъф-органайзер за канцеларски принадлежности, в който е лесно да се поберат повече от 100 моливи или химикалки, повече от 20 производители на химикалки и други канцеларски материали. 【Обмислен подарък】 Този страхотен молив случай - това е мода и индивидуалност, три вида цветове са популярни сред подрастващите момичета.Не само чанта за писалки, но и чанта за съхранение на вещи от първа необходимост. 【Уникален дизайн】 Чанта за моливи Bienbee, освен голям среден джоб, също има джоб с цип отзад, за отделно съхранение на картички, ластиков и т. Освен това, чрез мрежест слой на този джоб може да се види ясно дръжки отвътре, което е много удобно за търсене на съответна неща. 【Триизмерен】 Калъф за писалки с цип е изработена от 4 слоя материали с висока плътност, а в средата е изпълнен слой гъба, за да фиксирате формата на пенала и защита на молив случай от повреда върха на молив. 【Използване и обслужване】 Тази голяма чанта за моливи за момичета многофункциональна, това е чанта за съхранение на това, което искате да съхранявате, например, химикалки, козметика.Ние осигуряваме 24-часова онлайн услуга за вас, за всеки въпрос, можете да се свържете с нас.

Други функции

Най-добри сделки