.

.

Инструменти Guolarizi Тежкотоварни Еднократно Почистване на 50 Зъби В Пластмасова Опаковка Домакински Кухня, Трапезария и Бар (Многоцветен)

Инструменти Guolarizi Тежкотоварни Еднократно Почистване на 50 Зъби В Пластмасова Опаковка Домакински Кухня, Трапезария и

BGN 4.63

Брой продукти
На склад

Нескользящая конструкция на ръкохватката прави улавяне на удобен и стабилен 1 Кутия почистващо средство за зъби 50ШТ.Дизайн с извита дръжка с тъпия край На опашката Позволява да Измивате Големи зъби и Упорити.Високо напрежение не е Лесно да се Прекъсне.Тегло : Около 35 г. Нескользящая конструкция на ръкохватката прави улавяне на удобен и стабилен. 1 Кутия почистващо средство за зъби 50ШТ.Дизайн с извита дръжка с тъпия край На опашката Позволява да Измивате Големи зъби и Упорити.Високо напрежение не е Лесно да се Прекъсне.Тегло : Около 35 г. Материал : полиетиленова пластмаса Прост и класически, в екологично чист, безопасен, чист и гигиеничный, триизмерен дизайн, дълбоко почистване, грижи за зъбите си, твърди материали, лекота на използване.Нескользящая дръжка дизайн прави улавяне на удобен и стабилен. Размер : както е показано на фигура, дизайн с извита дръжка с тъпия край на края ви позволява да измивате големи зъби, а упорит изтъняване на полимерни нишки не доведе до увеличаване на пространството между зъбите и няма да доведе до падане на нишки Тегло : около 35 гр. Високо напрежение не е лесно да се прекъсне. 1 кутия с почистващ препарат за зъби 50 бр.

Други функции

Най-добри сделки