.

.

Поддържани устройства Оптичен кабел USB, 3.2, USB 3.2 Gen1 USB C-C Високоскоростен пренос на данни 5 Gbit/с Професионални Аксесоари (16,4 фута)

Поддържани устройства Оптичен кабел USB, 3.2, USB 3.2 Gen1 USB C-C Високоскоростен пренос на данни 5 Gbit/с Професионални Аксесоари (16,4

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Нашият оптичен кабел usb c 32-това е обновена версия, която се различава лек и тънък кабел, бързо прехвърляне и защита от електромагнитни смущения, което е голямо предимство в сравнение с традиционния тел от чиста мед.Оптичен кабел USB 3.2 се предлага с различна дължина, с него ще можете да далеч по време на игрите.Нашият usb кабел 3.2 е с високо качество, което може да свърши отлична работа като кабел, а също така може да работи както винаги на зарядно кабел.2 оборудван с каишка, което ще ви помогне надеждно закрепване на кабела към вашия централен колан, че ще намали напрежението в пристанище по време на игра.Оптичен кабел usb 3.2 може да се използва като подарък за вашия човек или приятелка или на децата си по време на различни празници.Нашият оптичен кабел usb c 3.2-това е обновена версия, която се различава лек и тънък кабел, бързо прехвърляне и защита от електромагнитни смущения, което е голямо предимство в сравнение с традиционния тел от чиста мед.Оптичен кабел USB 3.2 се предлага с различна дължина, с него ще можете да далеч по време на игрите.Нашият usb кабел 3.2 е с високо качество, което може да свърши отлична работа като кабел, а също така може да работи както винаги на зарядно кабел.2 оборудван с каишка, което ще ви помогне надеждно закрепване на кабела към вашия централен колан, че ще намали напрежението в пристанище по време на игра.Оптичен кабел usb 3.2 може да се използва като подарък за вашия човек или приятелка или на децата си по време на различни празници. -Този кабел USB 3.1 Type C Gen1 осигурява функция за извеждане на видеото 4 K @ 60 Hz с лаптоп USB C, на дисплея USB C или монитор за устройства с поддръжка на 4 K.Гледам телевизия, за стрийминг на видео и филми на всеки екран.Този кабел е незаменим аксесоар за вашите USB устройства C по време на работа, у дома, в бизнес пътувания и по много други. -USB кабел C-C USB 3.1 Gen1 (наричан USB 3.2) поддържа скорост на трансфер до 5 Gbit/s, което е 20 пъти по-бързо, отколкото кабел за USB 2. -За свързване на компютри, конзоли и проектори.; Жак "Device" за устройства за виртуална реалност, твърд диск, уеб камера и т. и Двата порта поддържат USB 3.1 и обратно съвместим е с портове USB 3. -USB кабел C-C USB 3.1 Gen1 (наричан USB 3.2) поддържа скорост на трансфер до 5 Gbit/s, което е 20 пъти по-бързо, отколкото кабел за USB 2. Филми с висока разделителна способност може да се прехвърлят за секунди, както и файлове с голям размер ще са готови за броени секунди. Забележка : Действителното прехвърляне на данни зависи от размера и вида на файлове, и функции на вашето устройство. -Осигурява бързо зареждане на до 20/5 (макс.

Други функции

Най-добри сделки