.

.

Operitacx 4шт Притежателя на мобилен телефон Висящи стелажи За Съхранение на Поставка За мобилен телефон Титуляр-Хонорар Монтиране на стена Притежателя на Телефона Ра?

Operitacx 4шт Притежателя на мобилен телефон Висящи стелажи За Съхранение на Поставка За мобилен телефон Титуляр-Хонорар

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Стенен кутия за съхранение на апарата-трайно лепило, противоскользящий и издръжлив дизайн без нокти, не уврежда повърхността на стената.ЛИГАВ държач за четка за зъби - стойка за съхранение предпазва вашия мобилен телефон от подхлъзване.Стенни държачи за четка за зъби -телефона няма да падне случайно, и не ще се разбие, удобен за използване.Стенен куки - Без пробиване, тази залепваща полк за мобилен телефон няма да навреди на вашата стена.Стенен държач за зареждане на телефона С помощта на тази поставка за съхранение можете да гледате видео, да вземе душ, че е по-удобно.Стенен кутия за съхранение на апарата-трайно лепило, противоскользящий и издръжлив. дизайн без нокти, не уврежда повърхността на стената.ЛИГАВ държач за четка за зъби - стойка за съхранение предпазва вашия мобилен телефон от подхлъзване.Стенни държачи за четка за зъби -телефона няма да падне случайно, и не ще се разбие, удобен за използване.Стенен куки - Без пробиване, тази залепваща полк за мобилен телефон няма да навреди на вашата стена.Стенен държач за зареждане на телефона С помощта на тази поставка за съхранение можете да гледате видео, да вземе душ, че е по-удобно.Списък на пакетите 4 x поставка за зареждане Характеристики -С помощта на тази поставка за съхранение можете да гледате видео, да вземе душ, е много удобен рафт за съхранение на телефона.срок за телефон в банята, - Тази практическа стойка за съхранение ви позволява да управлявате мобилния телефон директно с помощта на притежателите на кабела.18 инча лигав органайзер за телефон. - Без пробиване, този багажник за съхранение се определя, без винтове и не оставя следи при извършването на стенни притежателите за четка за зъби. - Багажник за съхранение може ефективно да защити мобилния телефон от плъзгащи стенни куки. - Материал : Пластмаса стенен държач за телефон. - Цвят : Бяла стена До С Чекмедже за съхранение на Организатор. - Произведен от висококачествена пластмаса, достатъчно устойчив за продължителна употреба притежател на стенни розетки.Информация за стоки, полици за телефон в банята С удобни рафтове за съхранение на мобилен телефон, можете да гледате телевизия, да се къпят.Конзола за монтиране на Скоби за зареждане на мобилен телефон на Притежателите на Това рафтове за съхранение на мобилен телефон, който е изработен от висококачествен материал, е трайна и практичен за употреба.

Други функции

Най-добри сделки