.

.

SagaSave 22 мм Твердосплавная Метална Околовръстен Трион с Вольфрамовым Фитил, Тежкотоварни Дырорез за метал, Неръждаема стомана, Желязо, Дърво и Алуминий 1 бр.

SagaSave 22 мм Твердосплавная Метална Околовръстен Трион с Вольфрамовым Фитил, Тежкотоварни Дырорез за метал, Неръждаема стомана, Желязо,

BGN 5.44

Брой продукти
На склад

За производство на външна ръб се използва быстрорежущая стомана заради износоустойчивостта и твърдостта на получават най-модерните на зъбитеЗъбите са околовръстен триони по-остри и по-малко вибрации, което осигурява подходяща работа и да дава възможност за извършване на рязане на отвори с висока скорост и сбалансированностью.Дизайн на върха и пружини, централна тренировки, може да бъде удобна за определяне на разпоредби, а пролетта може ефективно почистване на дървесни пържоли. 1 * Околовръстен трион. 1 * Тренировка и пружина. 1 * Шестостенния ключ.При отваряне на дупките плътно пристяга ел. бормашина и да пробия дупка в изправено положение.Тъй като размера на всеки един продукт се измерва ръчно, разликата ще е малка, това няма да повлияе на използването.Този продукт има известно явление отслаивания боя.Това е нормално и не влияе на нормалното използване на продукта. ✔РАЗМЕР : Диаметър : 22 мм / 0,87"; Дълбочина на отвора : 28 мм /1,10"; Диаметър на триъгълна дръжка : 9,7 мм / 0,38"; (Достъпен диаметър : 15 mm-50 mm). ✔ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тези кръгови триони са идеални за работа, където се изисква висока производителност и точност.Отлична и за рязане на дърво, желязо, неръждаема стомана, мека стомана, мед, месинг, стъклени влакна и обикновен ламарина за секунди. ✔ Отлично качество : Быстрорежущая на ръба осигурява устойчивост на удар на зъбите и ги противопоставя отслаиванию, която е направена от сплав, който има по-висока якост, голяма устойчивост на износване и по-висока производителност при резании. (5-10 години употреба). ✔ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Благодарение на остър зубьям и централната сверлу с пружина тази околовръстен трион ще задоволи всички ваши нужди в рязане и пробивни, тя реже гладко и лесно.Пружина на сверле автоматично измества дървесни пържоли от триони веднага след завършването на дупки. ✔ ЗАДОВОЛИТЕЛЕН УСЛУГИ : Удовлетвореност на клиентите ни продукти - нашата крайна цел продажба на продуктите.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ще имаме професионален екип за поддръжка на клиенти, която ще реши проблема вместо вас в рамките на 24 часа. ✔РАЗМЕР : Диаметър : 22 мм / 0,87"; Дълбочина на отвора : 28 мм /1,10"; Диаметър на триъгълна дръжка : 9,7 мм / 0,38"; (Достъпен диаметър : 15 mm-50 mm).

Други функции

Най-добри сделки