.

.

Малка Напълно Бяла Къща-замък за деца с пързалка, Надуваем [Твърд PVC] Надуваема Легло за скок на Рождени Дни на малки Деца, Домашен Закрит и Открит 8,7 фута x 6 фута x 7,2 м?

Малка Напълно Бяла Къща-замък за деца с пързалка, Надуваем [Твърд PVC] Надуваема Легло за скок на Рождени Дни на малки Деца, Домашен

BGN 54.91

Брой продукти
На склад

【РАЗМЕРИ】 22 метра-Дължина х Ширина х Височина. 【Качество на материалите И】 най-Добрият материал от цели PVC, водоустойчив и устойчив на uv радиация; Двойни шевове, важно място-двойна армировка.Конструкция на тръбата позволява лесно назначени по балони и декорации.Можете да използвате въображението си, за да подобри имиджа на тази бяла легло-leaper така, както ви се прииска. 【БЕЛЕЖКИ】 За продължителна употреба и грижа, моля, поставете на равна повърхност или използвайте кърпа или нещо друго, за да поставя под нея.Преди да инсталирате в къща, моля, първо застегните цип. 【КОМЕНТАР】 МОЛЯ, ДОБРЕ ГО ЗАКРЕПЕТЕ преди употреба И да не се използва при ЛОШО ВРЕМЕ или УСЛОВИЯ. 【За обслужване на клиенти】 за Да се гарантира перфектното изживяване за пазаруване, ние ви обещаваме отговор по имейл в рамките на 24 часа.По някаква причина не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас свободно, ние ще дадем едно добро решение за вас.Имаме много цветове и стилове, ако имате нужда от други цветове и стилове, моля, свържете се с нас. 【Ограничен тегло】 Ограничение за тегло : £ 150. само за деца в мини-колиба могат едновременно да скачат и да играят 3 на детето, всеки от които с тегло.

Други функции

Най-добри сделки