.

.

Багажник за кошници с плодове и зеленчуци в Кухнята пода От Ковано Желязо, Многопластови Стелажи За Съхранение на Отпадъци, Рафтове за съхранение на Кошници с плод?

Багажник за кошници с плодове и зеленчуци в Кухнята пода От Ковано Желязо, Многопластови Стелажи За Съхранение на Отпадъци, Рафтове

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

★ Висококачествен метален материал, водоустойчив, не е лесно ръждясва ★ Куха конструкция, добре окачена, чиста и гигиеничная. ★ Количката може да се демонтира и да се използват, което е удобно и практично. ★ Добра носеща способност, здрава и трайна, я не лесно да се нарани. ★ Дизайн с голям отвор позволява лесно да се събере и да публикувате елементи.Име на продукта : Рафтове за съхранение на плодове и зеленчуци, Материал, изделия от : метал Размер на продукта : 32*32*103 см. Цвят на продукта : черен Използване на продукта : домашно съхранение и довършителни Приложими места : кухня, хол, спалня и т. Характеристики : конструкцията на ролка, лесно се движи, добре проветрено, здрав, голям капацитет, прави къща чисти и спретнати ★ Забележка : поради различните разрешения на монитори ще бъдат малки разлики, моля, разберете!★ Измерва се размерът на ръка, грешка в 2-3 см-това е нормално, моля, разберете!★ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се обадите в центъра за обслужване на клиенти!★ Моля, търпеливо чакайте по време на транспорт, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.

Други функции

Най-добри сделки