.

.

WYQQ Защита за паркиране на алеята за бягане, IP67 Водоустойчива, Лесна Инсталация, Паркинг с Бариера С Дистанционно управление, Капаче за паркиране на лични автомобил?

WYQQ Защита за паркиране на алеята за бягане, IP67 Водоустойчива, Лесна Инсталация, Паркинг с Бариера С Дистанционно управление,

BGN 107.09

Брой продукти
На склад

Висока устойчивост на натиск : заоблен дизайн и по-дебел стоманен корпус осигуряват добра устойчивост на натискПаркинг заключване издържат на натиска на 5 тона без да се повреди.ИМОБИЛАЙЗЕР УСТРОЙСТВО : ако някой ще се опита да избута лоста на замъка, ще прозвучи алармени системи, и лостът ще се върне на своето място.Защита от смущения, на непрекъснат срок на служба на литиева батерия : честота на приемане поотделно не влияе върху нормалната работа на няколко катинара на заземяване.Интелигентна дистанционно, което работи в радиус от 50 м. Гумено уплътнение, двойна водоустойчивост : Затворете слот за карта памет, предотвратите намокряне, нека времето повече не се отразява върху настроението.Срокът за доставка е 9-15 дни, диапазон на връщане от 30 дни, се продава директно от производителя.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Скрийнсейвър за паркиране на алеята за бягане, IP67 Водоустойчив, лесен за инсталиране, паркинг с бариера с дистанционно управление, капаче за паркиране на лични автомобили ★ Спецификация : Дистанционно управление : два стандарта (заключване на паркиране с дистанционно управление в рамките на 50 м) Материали производство : висока температура легированная стомана Височина на повдигане : 40 см Ширина : 48,5 cm Височина на падане : 9 см Режим на захранване : литиева батерия Водоустойчив : IP67 Среда за ползване : минус 10 градуса по Целзий - плюс 55 градуса по Целзий Защита от сблъсък : положителна и отрицателна защита от сблъсък на 180 ° ★ Предимство : 1. реална защита от сблъсък на 180 ° Носещ рокер може да се върти на 180 ° срещу сблъсък и напрежение.Вградени може само да се предскаже работата на системата, а външна сила ще продължи да публикува рязко тревожен звук. Автоматична аларма При натискане на твърда заключване колички се чува рязък звуков сигнал, а индикаторът продължава да мига в червено сигнал за тревога. Сгъсти срещу натиск, лесно деформируемый от дебелото легирана стомана, вграден в корпус за леене под налягане, по-издръжлив и ефективен срещу търкаляне на автомобила 4. Гумено уплътнение, двойно водонепроницаемое Затваряне слот за карти, предотвратяване накисване, нека времето повече не се отразява върху настроението на 5. Защита от смущения, непрекъсната автономна работа на Честотата на приема отделно, за да не влияе върху нормалната работа на няколко брави заземяване 6.

Други функции

Най-добри сделки