.

.

Дизайн FANPL за Nintendo Switch OLED Case, Симпатичен Защитен Калъф за Switch OLED, Кожа за Switch OLED и контролер Joy Con (магазин за подаръци, за куклен театър)

Дизайн FANPL за Nintendo Switch OLED Case, Симпатичен Защитен Калъф за Switch OLED, Кожа за Switch OLED и контролер Joy Con

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Изключителен модел】 : Проектиране с модел FANPL, отказывающийся от монотонността, прави си табло OLED по-ярък и отличителен (Забележка : За нормалното използване на го трябва да инсталирате правилно, този защитен калъф е подходящ само за версия Switch OLED 2021, други модели не са подходящи) 【Цялостна защита】 : Защитете своите OLED-контролери Switch и Joy Con от ежедневни удари, надраскване, прах и пръстови отпечатъци. 【Идеална за засаждане】 : флип-надолу дизайн на задната корица, точен приятелка, ультратонкая и се монтира в док-станция, лесна за разглобяване джойконов (Забележка : по-тънък дизайн, но запазва здравината и не се разгражда лесно). 【Високо качество】 : приятен на допир, с екологично чисти материали, приятни за кожата. 【Можете да получите】 : 1 x калъф за OLED-ключ и приятелско обслужване на клиенти (вижте "FANPL" и ще получите повече информация за защитна обвивка с изискан дизайн Swtich). 【Изключителен модел】 : Проектиране с модел FANPL, отказывающийся от монотонността, прави си табло OLED по-ярък и отличителен (Забележка : За нормалното използване на го трябва да инсталирате правилно, този защитен калъф е подходящ само за версия Switch OLED 2021, други модели не са подходящи). 【Цялостна защита】 : Защитете своите OLED-контролери Switch и Joy Con от ежедневни удари, надраскване, прах и пръстови отпечатъци. 【Идеална за засаждане】 : флип-надолу дизайн на задната корица, точен приятелка, ультратонкая и се монтира в док-станция, лесна за разглобяване джойконов (Забележка : по-тънък дизайн, но запазва здравината и не се разгражда лесно). 【Високо качество】 : приятен на допир, с екологично чисти материали, приятни за кожата. 【Можете да получите】 : 1 x калъф за OLED-ключ и приятелско обслужване на клиенти (вижте "FANPL" и ще получите повече информация за защитна обвивка с изискан дизайн Swtich). 【Характеристики】 ✔️ Дизайн с шарени FANPL придава повече индивидуалност ✔️ защитен калъф могат да придадат пикантност и жизненост на вашето преминаването на OLED ✔️ Дизайн мида, запазва първоначалната функция на ключа OLED ✔️ Пълен набор от защита ✔️ Намалява вредата игрални конзоли ✔️ Лесен и удобен 【спецификация】 Съвместимост : подходящ само за Nintendo Switch OLED Продукт : Switch OLED Материал на корпуса : ABS-пластмаса (твърд калъф) 【Забележка】 Той трябва да е инсталиран правилно за нормална употреба, този защитен калъф е подходящ само за версия Switch OLED 2021, други модели не са подходящи 【комплектът включва】 1 х OLED-капак на превключвателя (не включително OLED-конзола ключа и контролер Joy Con).

Други функции

Най-добри сделки