.

.

Мини-Въже THUCHENYUC, Преносим Мини-Въже с 3 Хлопчатобумажными Дюзи и 1 кука, която Не Изисква Ръчно Пране, Здрава Впитывающая Въже за Баня, Кухня, Прибори за хранене, Рабо?

Мини-Въже THUCHENYUC, Преносим Мини-Въже с 3 Хлопчатобумажными Дюзи и 1 кука, която Не Изисква Ръчно Пране, Здрава Впитывающая Въже

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

1 Мини-въже за малки помещения Материал : Гъба, направена от материал PVA, което има силна способност да абсорбира и дребен прах и частици.Много устойчива на износване и добре впитывающий материал, той може да премахне всички видове петна, без да навреди на мебели. Мокро и сухо : Порести въже, без помощта на ръцете, петна от вода може да се избърсва веднага, без петна от вода, двухтактная конструкция пръстеновиден тип, интегрирана почистване и дехидратация, подходящ за всички видове работния плот, стъклен прозорец, пол, кухня, всекидневна и баня. Самосжимающийся и быстросохнущий : можете лесно да стиснете мръсна вода, бързо да изсъхне на глава от меки материали, без да оставят следи от вода.Винаги дръжте ръцете си чисти по време на ползването му. Характеристики : Преносим мини-въже лек и компактен, което го прави лесен за почистване и съхранение.Грапавата повърхност лесно да се абсорбира прах, особено за домашни любимци.Размерът е идеален за тесни пространства и когато сте в движение, като например малки апартаменти, стаи в квартири и автомобили. Окачен дизайн : лесно се елиминира проблема с петна върху памучни главичката, лесен за съхранение, не заема място, много устойчив на абразия, идеален за по-дълъг многократна употреба.Идеален за минималистичен живот. Мини-въже за малки помещения Материал : Гъба, направена от материал PVA, което има силна способност да абсорбира и дребен прах и частици.Много устойчива на износване и добре впитывающий материал, той може да премахне всички видове петна, без да навреди на мебели. Мокро и сухо : Порести въже, без помощта на ръцете, петна от вода може да се избърсва веднага, без петна от вода, двухтактная конструкция пръстеновиден тип, интегрирана почистване и дехидратация, подходящ за всички видове работния плот, стъклен прозорец, пол, кухня, всекидневна и баня. Самосжимающийся и быстросохнущий : можете лесно да стиснете мръсна вода, бързо да изсъхне на глава от меки материали, без да оставят следи от вода.Винаги дръжте ръцете си чисти по време на ползването му. Характеристики : Преносим мини-въже лек и компактен, което го прави лесен за почистване и съхранение.Грапавата повърхност лесно да се абсорбира прах, особено за домашни любимци.Размерът е идеален за тесни пространства и когато сте в движение, като например малки апартаменти, стаи в квартири и автомобили.

Други функции

Name:
Mini Desktop Glass Cleaning Mop
Material:
PP
Color:
White
Storage Size:
24.8*4.6cm/9.7*1.8in
Extended Length:
29.5cm*15.5cm/11.6*6.1in
Cotton Head Length:
15.5cm/6.1in
Weight:
200g
Package included:
1* Mini Mop:
3* cotton head:
1* Self-adhesive Hook:
Notes:
1. Please allow 1-2cm difference due to manual measurement.:
2. Due to different monitors and different lighting, the pictures may not show the actual color of the goods. :
If you have any questions, please contact us, we will reply you as soon as possible to meet your requirements :
Най-добри сделки