.

.

RuenTech 6-Pack Band пазач, който е Съвместим с Disney Magic Band за деца, Силиконови Крепежни Пръстен, Защитен Контур/Титуляр/Фиксатор за Disney Magic Band (черно-6 бр.)

RuenTech 6-Pack Band пазач, който е Съвместим с Disney Magic Band за деца, Силиконови Крепежни Пръстен, Защитен Контур/Титуляр/Фиксатор

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Съвместими устройства】 Сменяеми /допълнителен държач каишка, Съвместима с Disney Magic Band /Magic Band 20/Magic Band +, запазете своя magic band в добро състояние за дълго време.Забележка : Широчина-този пръстен е 20 мм, подходящи за малки детски Magic bands, то може да бъде малък, за Магията на bands размер за възрастни.Ако малкият, моля, свържете се с нас, ние имаме повече и по-малки размери на избор. 【Устойчива на плъзгане конструкция】 Монтажни пръстени са с една степен за закрепване на дупки.Допълнителна лента е лесно да задържат на място. 【Безопасен материал 】 Висококачествен силиконов материал, мек и гъвкав, удобен и траен.Сигурно за чувствителна кожа. 【Лесна инсталация】 Гъвкав държач каишка за часовник, просто го преместете / сложете пръстен на метална закопчалка, лесно се инсталира за секунди. 【Следпродажбено обслужване】 Ние поемаме отговорност за нашите продукти.Приятелско обслужване на клиенти в продължение на целия живот.Безусловно възстановяване или повторно изпращане при каквито и да е проблеми.Забележка : Широчина-този пръстен е 20 мм, подходящи за малки детски Magic bands, то може да бъде малък, за Магията на bands размер за възрастни.Ако малкият, моля, свържете се с нас, ние имаме други и по-малки размери на избор Материал : силикон Цвят : черен/червен Ruen Tech Закопчалка за защитна лента Клип Keeper Пръстен-панти за Disney Magic Band/Magic Band 2.0/Magic Band + Характеристики : -Вътрешен диаметър : 20 мм, специално проектирани държач за каишка за ръка, подходящ за всички ленти за часа на ширина 20 мм.Изработен от гъвкаво еластомер, нескользящий, защитени от изпотяване и водоустойчив, лесен за ползване в чорап. Хранителни силикон, устойчив на абразия, няма мирис, не се напуква, не дразни кожата. Лесен за използване, просто поставете означава пръстен в горната част на метални катарами. Удължава срока на експлоатация на оригиналния гривна, просто изберете тези пръстени, няма нужда да купувате нова гривна.

Други функции

Най-добри сделки