.

.

ABONDEVER Двойка Магнитни Гривни Взаимното Привличане Сърцето Матиран Гривна От Агата на Набор от Подходящи Гривни Регулируеми Отношение Подаръци за Влюбените Най-до?

ABONDEVER Двойка Магнитни Гривни Взаимното Привличане Сърцето Матиран Гривна От Агата на Набор от Подходящи Гривни Регулируеми Отношение

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

[ДВОЙКА ГРИВНИ за НЕГО И ЗА НЕЯ] : Можете да закупите от 2 броя магнитни гривни-атракция, поздравителни картички, връв и изкуствени цветяРегулируема ракита въже е облегает си китката.Това е подходящо за случая украса може да повиши настроението ви, ако го носите в продължение на дълго време. [НАТУРАЛЕН ЛЕЧЕБЕН ГРИВНА] : Розов цвят символизира младостта и жизнеността.Основен черен цвят изключително пази от злите духове, в състояние на силно разтваряне на негативна енергия, помага за намаляване на стреса, в известна степен успокоява емоциите и кара хората да се чувстват спокойно.Тибетски сребърен медальон за късмет означава отпугивание зли духове, благоприятен, спокойствие и късмет. [Дизайн на гривна] : Нашият набор от двойка магнитни гривни ще привлече един на друг и да се държим заедно, точно като вашата любов / приятелство.С този гривната за връзката ви може да се чувстват своята загриженост един за друг, където и да се намирате.Медальон за късмет и магнитно сърце символизират вашите силни връзки. [Материал И размер] : Гривна изработена от розов кварц, естествен камък, пеньковой въжета в полиэстеровой оплетке, высокомагнитного магнит и сплави.Той не избледняват и е здрава. плетени въжени магнитни гривни за отношение, регламентирани от 7,09 инча до 11 инча, подходящи за всеки китката. [Най-добрият подарък] : Това е украсата - най-добрият избор за влюбени, двойки и приятели на Свети Валентин, годишнина, Коледа и други празници.На плика от крафт-хартия, можете да напишете какво искате да кажете с нея или него.

Други функции

Най-добри сделки