.

.

ASTER 3 БР. Паракордовая дръжка за каишка за бутилки с вода, Hydro Flask-Подходящ за бутилки с широко гърло от 12 унции до 64 унции - Паракордовый каишка за носене Кабел със Защ?

ASTER 3 БР. Паракордовая дръжка за каишка за бутилки с вода, Hydro Flask-Подходящ за бутилки с широко гърло от 12 унции до 64

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

✅Опаковъчен лист -В този набор ленти за бутилки с вода 3 комплекта са включени дръжки от паракорда, един черен, един модел и един мятно-зелен, със защитен пръстен, пружинным скоба, свистком, компас, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди на разходка и защита на бутилки с вода от повреди ✅ Е подходящ за повечето бутилки с широко гърло - паракордовый каишка за бутилки с вода е съвместим с 12, 16, 18, 20, 24, 32,40, и бутилки с вода на 64 грама с широко гърло.Подходящ за бутилки с вода, Hydro Flask, Simple Modern, Takeya, Nalgene, Mira, Thermal Flask, Bear Grylls и на други марки с широко гърло. (Забележка : Нашето стопорное пръстен не е подходящ за гидрофляжек 2.0, само за бутилки с метални главата). ✅ Освобождаването на ръката - Специална конструкция ви позволява да бутилка с вода в ръка или през рамо, паракордовую дръжка за бутилка с вода със закопчалка за преходи по-лесно да виси на раница, подходящ за повечето размери на тялото, възрастни или деца.Чудесно за разходки на открито, на къмпинг, колоездене, катерене, йога и всички други спортове и активна почивка. ✅ Е идеален за активен отдих - паракордовая дръжка за носене на бутилки с вода с компас ще ви помогне да се ориентирате, когато се загубиш на открито.Авариен свирка може да ви помогне да предупреди и да получите помощ!В много случаи нашите въже може да се свали и да се простират до 11-12 метра в дължина.Може да се използва за ремонт, връзване на обувки, лов, превръзки на рани, катапульт, осигуряване на безопасност на спасителните убежища и безброй много други приложения.Това ще направи пътуването по-лесно и по-безопасно. ✅Безопасен и лесен за използване - дръжки от паракорда за бутилки с вода са изработени от висококачествен найлон военни клас 550 + 350, както и здрави гумени защитни пръстени осигуряват двойна защита на дръжки и предотвратяват падането на бутилки.По-малко падания означава по-малко вдлъбнатини!Идеална за заетите хора : пешеходци, спортисти, туристи, туристи, почиващи в къмпинга, студенти, дори заети майки!.Подходящ за бутилки с вода, Hydro Flask, Simple Modern, Takeya, Nalgene, Mira, Thermal Flask, Bear Grylls и на други марки с широко гърло.Съвместим с 12, 16, 18, 20, 24, 28,32, 40 и бутилки с обем 64 унции, и повечето от бутилки с широко гърло, високо качество и дълъг живот.

Други функции

Най-добри сделки