.

.

Каишка за усукване контузия Nordic, Обзавеждане за домашна тренировка Nordic Curl - Тренировка за мускули, Испански клекове, Усукване на острието на бръснач - придържайте с?

Каишка за усукване контузия Nordic, Обзавеждане за домашна тренировка Nordic Curl - Тренировка за мускули, Испански клекове, Усукване

BGN 13.86

Брой продукти
На склад

? ?????? ???? ???? ??????? ????????? : Нашия симулатор за седалището мускулите разполага с широка гама от приложения, може да се прилага в приседаниях, упражнения за преса, основни тренировки, сгибаниях, испански приседаниях и други упражнения, подходящи за възрастни, младежи и други любители на фитнесаЕластична превръзка Nordic за свиване контузия - едно от най-добрите упражнения за подколенных сухожилията, тъй като е проектиран като за флексия в коляното, така и на разгибание в бедрото. ? ?????????? ???????? : Домашен тренажор Nordic Hamstring Curl ви позволява отлично да тренират у дома, без да се налага да ходя на фитнес.Просто прикрепете ремъка nordic за определяне на контузия до надеждна точка на закрепване и сте готови да започнете да тренирате като професионалист. ⭐ ???? ???? ??? ????? : Не е нужно да губите време и пари в пътуване до фитнеса или плащането на абонамент.Независимо от това, дали трябва да работят върху nordic leg curl, situp или lubomir squat, с този домашен тренажером вие можете да получите качествена тренировка, по всяко време и на всяко място.Това е идеален заместител тренажеру за усукване контузия. ?️♂️ ????? ???? ? ??? : Скручиватель за подколенных сухожилията Nordic Strap разработен, за да ви помогне да усукване nordic без използване на пейки nordic, нацеливая и укрепва прасците, големия седалищен мускул и долната част на гърба.Съсредоточете се върху повторениях и ще подобри своята физическа форма, заедно с Neoathlete. ? ??????? ?????? ???????? ??????????? : Укрепва прасците и долната част на гърба, уред за домашна тренировка Leg Curl може да помогне за подобряване на вашата общите спортни резултати, независимо от това, дали сте бегач, баскетболист или всеки друг спортист.Не е необходимо в правилника за дхд, добивайтесь най-добри резултати, в уюта на собствения си дом.

Други функции

Най-добри сделки