.

.

Четка за Изправяне на коса HHWKSJ Ceramatic Ionic, технология бързо загряване, Защита От Изгаряния, Универсално Двойно Напрежение, Сигурно автоматично изключване и Завъртан?

Четка за Изправяне на коса HHWKSJ Ceramatic Ionic, технология бързо загряване, Защита От Изгаряния, Универсално Двойно Напрежение,

BGN 26.43

Брой продукти
На склад

[Богат на функции гребен] Може да се използва самостоятелно, или да се добави течност за растежа на косата или эссенцию за грижа за косата (не е включена в комплекта), стимулираща волосяную лук, регулаторна отделянето на мазнини, улучшающую качество на косата, растежа на косата, питающую и укрепляющую косата [3 файла високочестотен вибриращ уред за масаж] допринася за циркулацията на кръвта, облекчава умората, ускорява обмяната на веществата и допринася за впитыванию коса и есенции. [Подвижен резервоар за вода] Конфигурация може да бъде немонтирани на резервоара за вода : независима конструкция на резервоар за вода, лесно се обработва и почистване, добавете течността за растежа на косата или эссенцию за грижа за косата и ще подобри ефекта!. [Преносима и лесна, безопасна и здравословна] Ръчно заряжаемая безжична гребен, подходяща за мъже и жени с редеющими коса, осигурява бърз и лесен растежа на косата.Благодаря ви за вашата подкрепа и доверие към нашия магазин, ние ще продължим да работим усърдно.Ако не сте доволни от нашите продукти или услуги, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви служи дотогава, докато не сте удовлетворени!. [Богат на функции гребен] Може да се използва самостоятелно, или да се добави течност за растежа на косата или эссенцию за грижа за косата (не е включена в комплекта), стимулираща волосяную лук, регулаторна отделянето на мазнини, улучшающую качество на косата, растежа на косата, питающую и укрепляющую косата. [3 файла високочестотен вибриращ уред за масаж] допринася за циркулацията на кръвта, облекчава умората, ускорява обмяната на веществата и допринася за впитыванию коса и есенции. [Подвижен резервоар за вода] Конфигурация може да бъде немонтирани на резервоара за вода : независима конструкция на резервоар за вода, лесно се обработва и почистване, добавете течността за растежа на косата или эссенцию за грижа за косата и ще подобри ефекта!. [Преносима и лесна, безопасна и здравословна] Ръчно заряжаемая безжична гребен, подходяща за мъже и жени с редеющими коса, осигурява бърз и лесен растежа на косата.Благодаря ви за вашата подкрепа и доверие към нашия магазин, ние ще продължим да работим усърдно.Ако не сте доволни от нашите продукти или услуги, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви служи дотогава, докато не сте удовлетворени!.

Други функции

205*58*45mm:
Net weight:
121g
Color:Gray:
Strength:
3 intensity
Charging voltage:
DC/5V
Battery capacity:
450mAh
Working voltage:
DC/3.7V
Maximum power:
600mW
Vibration frequency:
5500RPM
Water tank capacity:
12ML
Charging time:
1H
Use time:
3H
packing list:
1 * Hair straightener:
Although the order is over, our service is not over yet. Yours is definitely the biggest motivation for me. If you have any questions, please feel free to contact us, we will serve you wholeheartedly. :
Най-добри сделки