.

.

Дрешник XZGDEN, L-Образна Пробната Шатра, Стая за преобличане, Параван-преграда, с плетене на една кука, за магазин дрехи, Временна Съблекалня със собствените си ръце (Ц?

Дрешник XZGDEN, L-Образна Пробната Шатра, Стая за преобличане, Параван-преграда, с плетене на една кука, за магазин дрехи, Временна Съблекалня

BGN 38.45

Брой продукти
На склад

? Висока носеща способност на : Диаметърът на тръбата корниз е 25 мм, проверен на персонала, целият корпус е стабилна и не се тресе; така че няма нужда да се притеснявате за увреждане ? Голямо пространство : 80x80 см, 90х90 см, 100x100 см, могат да се настанят 2-3 човека едновременно, обширно пространство, което ви позволява лесно да се променят. ? Многоцелеви : Мода, разглобяема, лесна съблекалня.Пробната на магазин за дрехи може да се използват в търговски центрове / женски съблекалнята / офисите / на обикновените домове. ? Материал : 100% затеняющая материя, устойчива на счупвания, мръсотия, лесно пропуска светлина, предпазва неприкосновеността на личния живот.Давам ви временна шатра за уединение. ? Стабилно качество : С L-образна лети ръководството на пръчки, устойчива рамка, стандартни аксесоари за оборудване на процеса на заваряване, лесно е деформиран, устойчива на износване и издръжлив. ???????????? Марката е основана през 2015 година, като се стреми към иновации и ползи за клиентите, за да стане продукти и услуги от световна класа.★Подробна информация за продукта : 1. Утолщите кърпа, за да защити неприкосновеността на личния живот, не се тревожи за нищо. Този прът за примерочной може многократно да инсталирате и да правите. Можете също да използвате корниз за пердета, за да виси завеса за душа в банята. ★ Технически характеристики на продукта : -Име : Рамка за примерочной / душ завеса-Модел : 202103222-Материал : затеняющая плат-Брой : 1-Цвят : 10 цвята Размер : 80x80 см, 90х90 см, 100x100 см (дължина x ширина) ★ Опаковъчен лист1х Тъканно завеса 1x L-образен метален стержень1х кука ★ Услуги : Ние осигуряваме денонощен онлайн-обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси за нас, моля, изпратете ни имейл.???????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : Отличен кабина за преобличане за фотосесии, съблекалня на басейна!Здрава тъкан, през която нищо не се вижда!Супер здрав и добре изградена, с много добро качество!.

Други функции

Най-добри сделки