.

.

HOTEC Набор от Топлоустойчива Плешки за превръщането на риба с прорези от Хранително-Силикон за кухня, Готвене, Антипригарная Съдове, Могат да се Мият в съдомиялна ма?

HOTEC Набор от Топлоустойчива Плешки за превръщането на риба с прорези от Хранително-Силикон за кухня, Готвене, Антипригарная Съдове, Могат

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

100% е изработен от хранително-силиконов материалНисковъглеродни и екологично чист, не е токсична, не съдържа олово, не е без аромат. Гладка гъвкави тънки ръбове, без драскотини и повреда за вашите тенджери и тигани.Безшевни едно парче дизайн, компактен и здрав, лесен за почистване, подплатена дръжка с незалепващо покритие за по-добро захващане, тиха и безвредни.Устойчиви на висока температура, Температура -104℉~600℉(-40℃~315℃), идеален инструмент за превръщането на луксозни продукти, като филе от риба, омлети и много други, без да им се придържа към повърхността. 1 комплект, включващ 2 броя, 1 x голямата дължина 12 инча, 1 малка дължина 10 инча, ергономична дръжка, предназначена за удобно използване,.Може да се мие в съдомиялна машина, а също така и без съдържание на BPA, така че можете да бъдете сигурни, че е безопасно да се използват с храните.

Други функции

Най-добри сделки