.

.

GDQLCNXB 4 бр. дръжки за гардероб в стил Евро Роза с заден панел, 102 мм, Реколта Дръжки за Цветята кутия от С Сплав, Прибиращи Дръжки за Шкафа, Тоалетна масичка, шкаф (4,0 цвя?

GDQLCNXB 4 бр. дръжки за гардероб в стил Евро Роза с заден панел, 102 мм, Реколта Дръжки за Цветята кутия от С Сплав, Прибиращи

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Високо качество】 Химикалки имат приятна на допир текстура, изработени от сплав с дръжка са удобни на допир и са с добра шаркаНето тегло дръжки 30 г / 1,06 унции; нето Тегло плоча на 17 г / 0,6 грама. 【Стил дръжки с един отвор и е супер лесен за инсталиране】 : Само една дупка по средата, просто да пробия дупка (около 4 мм) върху корпуса и проденьте винт с обратната страна на такси и плътно прикрепете към писалката. 【2 начина за инсталиране на】 : Декоративни задните панели може да се отделят от керамични дръжки rose, така че можете да използвате чекмеджета rose отделно или да използвате задния панел с други дръжки.Предлага винтове трите най-често използваните дължини : 0,87 инча, 0,98 инча и 1,18 инча, съответстващи на дебелината на повечето мебели.Лесна инсталация : Дръжки на гардероба са с винтове трите вида дължини, подходящи за дървени дъски с дебелина от 0,71 до 0,98 инча. 【Многоцелеви】 : Независимо от това, дали той е за подмяна на стари писалки или за инсталиране на нов кабинет, той придава на мебельному шкаф блясък, идеална за врати всяка дестинация, като задвижваната чекмедже, задвижваната гардероб, задвижваната кабинет, на вратата на достъпа на бюфет, както и за шкафове с чекмеджета, гардероби, библиотеки.Чудесен помощник за изтегляне на чекмеджетата, шкафове и други мебели. 【Високо качество】 Химикалки имат приятна на допир текстура, изработени от сплав с дръжка са удобни на допир и са с добра шарка.Нето тегло дръжки 30 г / 1,06 унции; нето Тегло плоча на 17 г / 0,6 грама. 【Стил дръжки с един отвор и е супер лесен за инсталиране】 : Само една дупка по средата, просто да пробия дупка (около 4 мм) върху корпуса и проденьте винт с обратната страна на такси и плътно прикрепете към писалката. 【2 начина за инсталиране на】 : Декоративни задните панели може да се отделят от керамични дръжки rose, така че можете да използвате чекмеджета rose отделно или да използвате задния панел с други дръжки.Предлага винтове трите най-често използваните дължини : 0,87 инча, 0,98 инча и 1,18 инча, съответстващи на дебелината на повечето мебели.Лесна инсталация : Дръжки на гардероба са с винтове трите вида дължини, подходящи за дървени дъски с дебелина от 0,71 до 0,98 инча. 【Многоцелеви】 : Независимо от това, дали той е за подмяна на стари писалки или за инсталиране на нов кабинет, той придава на мебельному шкаф блясък, идеална за врати всяка дестинация, като задвижваната чекмедже, задвижваната гардероб, задвижваната кабинет, на вратата на достъпа на бюфет, както и за шкафове с чекмеджета, гардероби, библиотеки.

Други функции

Най-добри сделки