.

.

NOLITOY 20 Бр Топка Направи си сам, Плетени Топки от Ратан, Коледни Висящи Украшения, Декоративни Топки за Мисок, Бяла Ваза за Цветя, Пълнеж, Белите Топки с Орнаменти, Дек?

NOLITOY 20 Бр Топка Направи си сам, Плетени Топки от Ратан, Коледни Висящи Украшения, Декоративни Топки за Мисок, Бяла Ваза

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Есенен сватбен декор : изящна изработка и красив външен вид, подарък за приятели, много привлекателен и чаровенКоледна украса От стиропор и веревочных материали, много здрава.Можете да използвате тази обстановка известно време.Декорация за празничната елха : С помощта на пяна и веревочных материали, много .Можете да използвате тази обстановка известно време.Кафяво-бели топки : Той е изработен от здрав материал и има дълъг срок на служба, която лесно се носи и вреди.Подарък за коледното парти : Луксозно изработка и изискан детайл, красиви и очарователни, са добро допълнение към домашния декорация.Есенен сватбен декор : изящна изработка и красив външен вид, подарък за приятели, много привлекателен и чаровен.Коледна украса От стиропор и веревочных материали, много здрава.Можете да използвате тази обстановка известно време.Декорация за празничната елха : С помощта на пяна и веревочных материали, много .Можете да използвате тази обстановка известно време.Кафяво-бели топки : Той е изработен от здрав материал и има дълъг срок на служба, която лесно се носи и вреди.Подарък за коледното парти : Луксозно изработка и изискан детайл, красиви и очарователни, са добро допълнение към домашния декорация.Пратката включва 20 х декоративни топки Характеристики - Размер двухцветного декоративни топки : около 4,50 X4,50 X4,50 см/1,77 X1,77 X1,77 инча Окачени коледни топки. - Цвят : Светло кафяв, Декорация за дома. - Материал : въже и пяна за декор подпори със собствените си ръце. -Размер на веревочного крушка : около 4,00 X4,00 X4,00 см /1,57 X1,57 X1,57 инча пълнител за морски купата. - Тя е красиво декориран, е прост и лесен за употреба и може бързо и лесно да декорирате вашия дом или парти ткаными памук топки. - Високо съотношение на производителността, това е вашият първи избор, красив, подходящ за ежедневна украса на дома, декорация за топки на закрито. - Използва се пяна и въжени материали, много здрава.Можете да използвате това украшение за временно запълване на вази топки. - С помощта на съвременни технологии на производство, се получават прости и красиви, естествени и лаконичен декоративни плетени топки от ратан. - Този реквизит за украса на работния плот изящно изработена, с добра текстура и много приятна атмосфера, Декоративни топки в селски стил.

Други функции

Най-добри сделки