.

.

Тактическа нашивка с логото на ЕС, A-ONE + топлинно запечатване нашивка национален флаг на Франция + Брошка-Жени за членове на ЕС, Реколта Патриотични Аксесоари за ули?

Тактическа нашивка с логото на ЕС, A-ONE + топлинно запечатване нашивка национален флаг на Франция + Брошка-Жени за членове на ЕС,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

ВЪВЕДЕНИЕ ТАКТИЧЕСКИ ЛЕНТИ С ЛОГОТО на ЕС : Европейският съюз (EU) е политически и икономически съюз, 27-те държави-членки, разположени главно в ЕвропаВътрешен единен пазар е създаден с помощта на стандартизирана система от закони, които се прилагат във всички държави-членки по тези въпроси, и само в тези въпроси, когато държавата се съгласиха да действат като едно цяло.ХАРАКТЕРИСТИКИ на ТЕРМОЗАКЛЕИВАЕМОЙ ЛЕНТИ С НАЦИОНАЛНИЯ ФЛАГ на ФРАНЦИЯ : Франция има изградена смесена икономика с високи доходи, с участието на значителен участието на правителството, икономическото разнообразие, квалифицирана работна сила и висок иновациите.ТЕЖКОТОВАРНИ нашивка С бродерии, ЩАМПИ За термосвариваемой лигавицата С националния флаг на Франция : деликатен приятелка и шиене, великолепен детайл ярки цветове.Всеки пластир има по-здрава и самозалепваща самозалепваща лента на гърба, позволяваща на различните области на приложение : 1. Залепете върху някоя равна повърхност, например телефон или лаптоп.Преводи желязо или пришивание към тъканите.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА И здрава брошка за членове на ЕС : Всяка брошка на ревера лесно и е изработена от желязо, което гарантира, че всеки ще продължи колкото е възможно по-дълго.Жени за лацкана премиум-клас с-лесно се отваря цип, което позволява лесно да се носят я на ревера си костюм, риза, вратовръзка, риза, шапка, яке, пуловер, дънки или прикачване към раница за индивидуална украса.Количество : 1 бр. тактическа нашивка с логото на ЕС (3x2 инча) + 1 бр. топлинно запечатване нашивка с националните флага на Франция (3x2 инча) + 1 бр. брошка-жени за членове на ЕС (0,7x0,6 инча).Описание на продукта размери на продукта : 1 бр. нашивка с флага на ЕС (3x2 инча), 1 бр. нашивка с флага на страната (3x2 инча), 1 бр. на жени с флага на ЕС (0,6x0,7 инча) Характеристики на ивици : 1. Цветно и отлична обстановка за отдих, украса на лични дрехи или сбирка хоби. Обратната страна band-спин е покрита с прозрачна лепкава фолио.Можете да залепите на кръпки, както и на път или шият на кръпки към тъканите.КАТО СТИК помощ : 1. Махнете стикер с обратната страна на пластира и се прилага върху всякаква равна повърхност, например телефон или лаптоп. Натиснете върху помощ в рамките на 15 секунди, за да се уверите, че той приклеился. Помощ може временно да се придържаме към тъканите, без използване на ютия за гладене на дрехи за първи път.

Други функции

Най-добри сделки