.

.

Cq акрилни 4 бр. Разделители рафтове за шкафове, Прозрачни Акрилни Разделители рафтове за дървени Рафтове и Организаторите за дрехи, Разделители, Портмонета, идеалн?

Cq акрилни 4 бр. Разделители рафтове за шкафове, Прозрачни Акрилни Разделители рафтове за дървени Рафтове и Организаторите за дрехи, Разделители,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Всяка стена е с височина 8 см, дължина 12 см и се поставя на рафтове с дебелина до 0,75-0,95 инчаЛесен монтаж без използване на инструменти!.Отличен за организация на пуловери, кърпи, чанти и още много други! N. не само за гардероба ви, разделители рафтове и са перфектното решение за вашата кухня, офис, гараж, дневен тракт, спалня или дори бараката.Отличен за организиране на дрехи, кърпи, чанти и дори в кухнята и много други!Комплект от 4 броя. Подходящ само за рафтове с дебелина 0,4-0,9 инча, над определена дебелина ще доведе до унищожаване на материали преградни стени за рафтове, височина на всяка преграда е 8 инча, дължина 12 инча, използвайте най-добрият материал, висока степен на гъвкавост, в рамките на определен диапазон, не се притеснявайте, че тя ще се счупи.Лесно организирайте безразборни или загроможденные рафтове, задръжте предмети вертикално на място Лесен монтаж без инструменти!Просто се поставя директно на вашата шелф!.Моля, обърнете внимание : край на проекта подчертава 3/16 инча (това е добре, за да запази дебелина, моля, не се опитвайте да компресирате, в противен случай това може да доведе до спукване), ако използвате шкаф, тогава трябва да се мисли, може ли вашият кабинет напълно да затвори вратата.Гаранция за удовлетвореност : Ние произвеждаме и продаваме себе си, ние предлагаме най-добрата цена, нашият екип осигурява най-доброто обслужване, най-добрия начин използва акрил, в случай на проблеми с качеството или увреждане при транспортиране може да изберете замяна или възстановяване, без проблеми, така че предлага 30-дневна гаранция за удовлетвореност.Отличен за организиране на дрехи, кърпи, чанти и дори в кухнята и много други!Комплект от 4 броя. Подходящ само за рафтове с дебелина 0,4-0,9 инча, над определена дебелина ще доведе до унищожаване на материали преградни стени за рафтове, височина на всяка преграда е 8 инча, дължина 12 инча, използвайте най-добрият материал, висока степен на гъвкавост, в рамките на определен диапазон, не се притеснявайте, че тя ще се счупи.Лесно организирайте безразборни или загроможденные рафтове, задръжте предмети вертикално на място Лесен монтаж без инструменти!Просто се поставя директно на вашата шелф!.Моля, обърнете внимание : край на проекта подчертава 3/16 инча (това е добре, за да запази дебелина, моля, не се опитвайте да компресирате, в противен случай това може да доведе до спукване), ако използвате шкаф, тогава трябва да се мисли, може ли вашият кабинет напълно да затвори вратата.

Други функции

Най-добри сделки