.

.

Viewsun 10 Бр. Соларни Лампи за стълбове, Външни Шапки за колони на слънчеви батерии за Палуби, вътрешни Дворове, Топло Бяло Led Осветление с Висока Яркост SMD Лампа е Подхо?

Viewsun 10 Бр. Соларни Лампи за стълбове, Външни Шапки за колони на слънчеви батерии за Палуби, вътрешни Дворове, Топло Бяло Led

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Автоматично слънчева светлина за стълбове】Придават елегантен вид на вашия отворени пространства с помощта на фенери VIEWSUN classic, работещи със слънчева енергияОборудван с 8 светодиоди за повърхностен монтаж с висока изходна мощност. Оборудвани с светодиодни крушки с мощност от 15 лумена, те ще изхвърли наситен разсеяна светлина, който автоматично светва в сумрак, създаване на живописен пейзаж за вашата ограда, веранда или тераса. 【Високоефективни слънчеви светлини】 Изработени от здрав винил (PVC), пощенски светлини не изчезват и не са напукани.Всеки капачка оборудван монокристаллической слънчев панел и перезаряжаемым NI-MH акумулаторна батерия с капацитет от 2 До 1000 mah. Батерия свети до 12 часа след зареждане през деня в продължение на 6-8 часа под слънцето и дълги години не изисква поддръжка. 【Защита от атмосферни влияния】 Идеални за използване на открито, тези слънчеви шапки за колони, изработени от атмосферостойких материали, които не се страхуват от ултравиолетовите лъчи или проливни дъждове. 【Бърза и лесна инсталация на "Направи си сам" 】 За да инсталирате, не е необходимо окабеляване.Снабден с инструменти за монтаж комплект 2 размери за подпори, просто вкрутите слънчеви колпачковые светлини на най-високата точка на перилах.Лесно инсталиране към всеки дървен стълб с размери 4 х 4 5 х 5 или 6 х 6 сантиметра, и нека слънцето ще направи всичко останало. 【Покупка без проблеми】 Ако имате някакви въпроси относно покупка или продукт, нашите представители за обслужване на клиенти са готови да помогнат.Можете да получите пълно възстановяване на сумата или замяна в рамките на 90 дни от датата на доставката, ако стоката има някакви проблеми с качеството. 【Автоматично слънчева светлина за стълбове】Придават елегантен вид на вашия отворени пространства с помощта на фенери VIEWSUN classic, работещи със слънчева енергия.Оборудван с 8 светодиоди за повърхностен монтаж с висока изходна мощност. Оборудвани с светодиодни крушки с мощност от 15 лумена, те ще изхвърли наситен разсеяна светлина, който автоматично светва в сумрак, създаване на живописен пейзаж за вашата ограда, веранда или тераса. 【Високоефективни слънчеви светлини】 Изработени от здрав винил (PVC), пощенски светлини не изчезват и не са напукани.Всеки капачка оборудван монокристаллической слънчев панел и перезаряжаемым NI-MH акумулаторна батерия с капацитет от 2 До 1000 mah.

Други функции

Най-добри сделки