.

.

Ножица за рязане на чипс ENGINEER NZ-05 с пълно промиване отрязани, клещи с пари под ъгъл от 45 градуса за по-бързо и лесно отстраняване на чипове (пакети DIL DIP SIP и т.н.). Произ?

Ножица за рязане на чипс ENGINEER NZ-05 с пълно промиване отрязани, клещи с пари под ъгъл от 45 градуса за по-бързо и лесно

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

ъгъл на наклона на крайни части на гъби е 45 градуса (идеален за изрязване на компоненти, когато гъба се намират вълни с печатна платка)термообработанная въглеродна стомана за отлична производителност на рязане и дълголетие. изключително остри режещи гъба. регулатор на ъгъла на разкриване на гъби - определя колко широко отворени гъби, докато отпуснете клавиша грайфери (подобрява производителността и намалява умората на ръцете при повтарящи се творби на рязане). идва с шестигранным ключът 1,5 мм стандарт (за настройка на регулатора на ъгъла на разкриване от гъби). удобни дръжки с подложки, съвместими с ESD - от маслостойкого еластомер (дупки за коланите в краищата на дръжките). пружина дръжки за улесняване на повтаряща се работа, помагат да се избегне умората на ръцете. режещата способност (φ dia.) : медна тел 0,6 мм материал : въглеродна стомана S58 C (твърдост : HRC 58 ± 4). произведено в Япония (ROHS съвместим).Стружкорез за точна работа идва с метални обкова, което позволява регулиране на ширината на отваряне на острието.Екологично чиста эластомерная смола осигурява меко кацане.ESD е съвместим със защита срещу електростатично въздействие и значение има повърхностно съпротивление на 1 x 10 (6) - 10 (7) Om / кв. м, което позволява безопасно да го използвате дори и при работа с основата. ъгъл на наклон на острието 45 ° с, което го прави идеален за прецизна работа на труднодостъпни места.Идва с отвор за колан, който е идеален за предотвратяване на падане.Идеален за фино рязане на тел с вертикална точност.Това не е изолиращ инструмент.

Други функции

Най-добри сделки