.

.

ayamaya Сгъваема Кука за Змия, Плъзгаща до 39,3 инча, Телескопична Ръчен лост за Змия от Неръждаема Стомана, Плъзгаща се Кука за Влечуги, Мек Поле Кука за заснемане, Засне?

ayamaya Сгъваема Кука за Змия, Плъзгаща до 39,3 инча, Телескопична Ръчен лост за Змия от Неръждаема Стомана, Плъзгаща се Кука за Влечуги,

BGN 8.86

Брой продукти
На склад

[Удобна сгъваема кука-змия] - Кука-змия с мек изземване може да бъде разборным до 11 инча (28 см)Побира в джоба ви в сгънат вид.Удобна дръжка за захващане.Удобно за носене. [Безопасен удължен размер] - Размер може да достигне до 39,3 инча (100 см).Увеличена дължина позволява ви да бъде на по-безопасно разстояние при работа с неидентифицирани видове в сравнение със стандартна дължина. [Многофункционален инструмент за обработка на] - идеални, за да се движат на малки змии, събиране на малки змии в дивата природа.Лесно передвигайте мебели за терариум, включително купички за хранене, чинии, пещера, подслон и други елементи на декора. [Здрав материал] - Кука-змия е изработена от неръждаема стомана.Лек, здрав и издръжлив.Идеален за обработка на малки змии с тегло до 2 килограма. [Специална конструкция защитава змия] - Гладки и широки челюсти ви позволи да се постигне максимално налягане при улавяне с минимален риск от увреждане на влечуги.Змия Сгъваема кука, удлиняющийся до 40 инча, удължен Телескопична Преносим кука за змийски влечуги от неръждаема стомана, прибиращ се подплатена дръжка, защитно поле кука за царапания Царевични змии, кралските змии.Характеристики на змийска куката : .

Други функции

Най-добри сделки