.

.

LXB Декорация на Дома, Многофункционален Рафтове За Обувки Открит Шкаф За Обувки Четырехслойный Рафтове За Съхранение на Обувки Модерен Рафтове За Съхранение На Ве?

LXB Декорация на Дома, Многофункционален Рафтове За Обувки Открит Шкаф За Обувки Четырехслойный Рафтове За Съхранение на Обувки Модерен

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

☞ Прост и щедър дизайн, надеждно заваряване, красиво и практично съчетание, ръчно полиране ☞ Многослойно склад, триизмерна структура, малка заета площ.Коварен запечатване на ръбове, елегантен дизайн ръбове, елегантен дизайн ъгли, гладко усещане, грижа за ежедневието. ☞ Структура криптиране, здрава носеща способност, еднакво усилие, лесно е деформиран, укрепва кръгла тръба, притежава висока стабилност, стабилен и практичен. ☞Рамка от ковано желязо изработен от твърд материал и се отличава с висока носеща способност.Структурата е стабилна, качеството на изработка е отлично, тънка пилинг е отлично, изделия могат да се публикуват, както и да използва за украса. ☞ Очакваната дата за доставка е от 15 до 30 дни. Продуктът се измерва Manually.an Грешка в 1-2 см е нормално. ☞ Прост и щедър дизайн, надеждно заваряване, красиво и практично съчетание, ръчно полиране. ☞ Многослойно склад, триизмерна структура, малка заета площ.Коварен запечатване на ръбове, елегантен дизайн ръбове, елегантен дизайн ъгли, гладко усещане, грижа за ежедневието. ☞ Структура криптиране, здрава носеща способност, еднакво усилие, лесно е деформиран, укрепва кръгла тръба, притежава висока стабилност, стабилен и практичен. ☞Рамка от ковано желязо изработен от твърд материал и се отличава с висока носеща способност.Структурата е стабилна, качеството на изработка е отлично, тънка пилинг е отлично, изделия могат да се публикуват, както и да използва за украса. ☞ Очакваната дата за доставка е от 15 до 30 дни. Продуктът се измерва Manually.an Грешка в 1-2 см е нормално. Име☞ : Шкаф За Обувки◀●▷Материал : Желязо◀●Размер▷ : 55.5см◀структура●мебели▷ : структура скоба◀●▷Ли инсталиране : инсталирайте◀●стил▷ : лесен и модерен◀●▷Забележка : продават само обувки, да не се продават и други продукти◀●прилагане на▷ : моля, внимателно прочетете по-горе.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Много Ви благодаря.

Други функции

Най-добри сделки