.

.

Устройство за терапия с Червена Светлина Tashi, Устройство За лечение на Херпес, язви, Инфрачервена Светотерапия за Устните, на Устата, на Носа, на Ушите, Колената, Кра?

Устройство за терапия с Червена Светлина Tashi, Устройство За лечение на Херпес, язви, Инфрачервена Светотерапия за Устните, на Устата, на

BGN 37.33

Брой продукти
На склад

【ТЕРАПЕВТИЧНИ УСТРОЙСТВО 2-В-1】 Нашето устройство за терапия с червена светлина идва с подвижна фитилС върха на това устройство за терапия на лице, което е предназначено за устата, носа и ушите, чудесно за лечение на херпес, язви, мехури от треска на устните си. махнете съвет, това може да е устройство за облекчаване на болки и зарастване на шията, рамото, китката, палеца, кръста, колената, глезените, ставите и т. 【МОЩНИ и ЕФЕКТИВНИ ДЪЛЖИНИ на ВЪЛНИТЕ на】 Увеличено количество и енергия на светодиоди за достигане до дълбока повредени тъкани, с помощта на които е възможно по-бързо се видят ясен резултат.Нашето устройство за светлинна терапия с 5 светодиода и 5 дължини на вълната на червената светлина 630 и 660 нм, близкия инфрачервена светлина 850 и 900 нм, синя светлина 460 нм. 【ИНОВАТИВЕН ИМПУЛСЕН режим】 Специална конструкция за фина кожа, която осигурява на кожата временен буфер.Тя работи по метода на импулсни облъчване, за да се намали загряване на тъканите и да се избегне прегряване.Ако смятате, че енергията е твърде гореща, разумен избор ще импулсен режим. 【БЕЗОПАСНО, бързо и лесно】 Здрав материал, постоянно тестове, с помощта на нашето устройство за терапия с червена светлина вие можете по-бързо да видят ясен резултат.Просто дръжте лампата върху болезнената област на до 3 минути, всеки ден, 2-3 пъти на ден. 【Портативен дизайн】 Вградена акумулаторна батерия, преносим компютър, оборудван с чанта за съхранение и USB-кабел, можете да го използвате, където и когато пожелаете. гаранция за връщане на парите 60 дни, гаранция 2 г., ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Други функции

Най-добри сделки