.

.

Garneck Детски Играчки 6 бр., Гири, Утяжелители за Ръце, Барабани За Фитнес За Деца, Упражнения За Отслабване, Бодибилдинг, Дома (Червен) Набор от Игри За Деца

Garneck Детски Играчки 6 бр., Гири, Утяжелители за Ръце, Барабани За Фитнес За Деца, Упражнения За Отслабване, Бодибилдинг, Дома (Червен)

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

на спортни съоръжения за деца гира може да се използва не само като средство за физически упражнения, но и като развлекателна играчка за деца детска гира, специално проектирана за използване от деца. регулируема тегло гири - добър избор за подарък на децата на рожден ден, ден на благодарността, Коледа и така нататък. пластмасова гира - идеалният инструмент за упражнения за координация на ръцете на децата.дървена гира е Направена от висококачествен материал за трайни и практично използване. на спортни съоръжения за деца гира може да се използва не само като средство за физически упражнения, но и като развлекателна играчка за деца. детска гира, специално проектирана за използване от деца. регулируема тегло гири-добър избор за подарък на децата на рожден ден, ден на благодарността, Коледа и така нататък. пластмасова гира - идеалният инструмент за упражнения за координация на ръцете, зрението и ръцете на детето.дървена гира е Направена от висококачествен материал за трайни и практично използване.Описание Набор от ръчни kettlebells е Изработена от висококачествена здрава за използване на стомана.Характеристики Цвят : червен. Материал : дърво. Размер : 18 х 5,5 х 5,5 см/7,1 х 2.Пратката включва 6 бр. гири за ръцете, мряна за фитнес За деца, упражнения за отслабване, бодибилдинг дома (червен).

Други функции

Най-добри сделки