.

.

NOLITOY 5шт Стикер на стената с Подсолнухом, Стикери За стена с Подсолнухом, Стикери с Животни, Интериор на Детската Стая, Стикери За стена с Подсолнухом, Стикери За сте?

NOLITOY 5шт Стикер на стената с Подсолнухом, Стикери За стена с Подсолнухом, Стикери с Животни, Интериор на Детската Стая, Стикери За стена

BGN 27.75

Брой продукти
На склад

Стикери за стена в детската стая - ??ФОНОВА стена за телевизор??Стикери за стена ще станат чудесна украса за вашата спалня, дневна, кабинет, кухня и трапезария САМОЗАЛЕПВАЩИ стикер на стената с цветен печат - Може да се прилага върху всякакви гладки повърхности като стени, врати, прозорци, шкафове, шкаф.ЦВЕТЕН декор на стената - може да бъде украса на хола и на други подходящи места, които искате да декорирате.Стикер за стена с цвете - Стикери за стена ще станат чудесна украса за вашата спалня, дневна, кабинет, кухня и трапезария.СТИКЕР за стена под формата на семки - С модни и свежи флорални мотиви, те създават един цветен, ярък дизайн за декора на стените на вашия дом.Кръст Бод Пакет включва 5 x стикер на стената Характеристики -Размер : 100.97 X0 Стикер на стената във формата на семе Декор. -Материал : PVC стикери за деца-Цвят : както е показано самозалепващи стикери за стена - Благодарение на дизайна с участието на семки и пчелите, на уникалния и креативному, стикер на стената е идеално за декорация на стената декор на вашата стая и кухня. - Свалящ се стикер на стената не остави никакви следи, трайни и практични за продължително използване на стикери за стена с цветя. - Стикери за стена ще станат чудесна украса за вашата спалня, дневна, кабинет, кухня и трапезария, стикери за стена с пчели. - Този стикер за стена може да залепите върху гладка, суха и чиста повърхност, като стена, теракот, шкаф, стикери за стена в хола. - Стикер на стената peel and stick може да даде свежест в стаята си, без да се налага с боядисване и почистване на стенни стикери.Направи си САМ wall sticker Goods Information Цвете стикер на стената, Нека всяко ваше място ще се превърне в красива и нежна.Самозалепващи стикери за стени на Тези стикери за стена могат да допълнят интериора на помещението с помощта на тази стенните стикери със слънчогледи и пчели, като придава жизнерадостен-свеж ефект, който може да се разглежда като добро украсата на вътрешните стени.Стикери с цветя по стените на декора у дома, офиси, училища, общежития и т.

Други функции

Най-добри сделки