.

.

Отшелушивающее Кърпа, Гъба, Гъба За Баня, Скрубер за Душата, Гъба за Баня, Скрубер за Тялото, Отшелушивающее Средство за Мъже и за Жени, Копринена Кожа, Дълбоко Почис?

Отшелушивающее Кърпа, Гъба, Гъба За Баня, Скрубер за Душата, Гъба за Баня, Скрубер за Тялото, Отшелушивающее Средство за Мъже и за

BGN 6.59

Брой продукти
На склад

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : отшелушивающее кърпи за баня, подходящи за всеки член от семейството му може да се прилага за измиване на лицето и тялото, за смазване на мъртвите клетки на кожата, разкрасяващи кожата Отлично качество - Нашата гъба loofa е изработена от висококачествена пластмаса, ексфолиране на тялото, лесно растирает гърба и почиства кожата, като същевременно осигуряват приятна за къпане. По-стегнат възел - В тези губках от люфы прилага нова техника за връзване, което прави сърцевината на всяка гъба за баня е изключително здрава.Те не са толкова лесно развалятся. Супер размери и тегло - около 4,92 инча ширина.Всяка гъба от люфы е подходящ за повечето деца и възрастни.Те са напълно подходящи по размер за лесно от замърсявания и създаване на по-гъста и трайна пяна. Богата пяна - Гъба за вана loofah изработена с прекрасна мрежа, всеки табуретка от окото, добре се пази и лесно образува могили пяна с любимия си сапун и гел за душ.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : отшелушивающее кърпи за баня, подходящи за всеки член от семейството му може да се прилага за измиване на лицето и тялото, за смазване на мъртвите клетки на кожата, разкрасяващи кожата. Отлично качество - Нашата гъба loofa е изработена от висококачествена пластмаса, ексфолиране на тялото, лесно растирает гърба и почиства кожата, като същевременно осигуряват приятна за къпане. По-стегнат възел - В тези губках от люфы прилага нова техника за връзване, което прави сърцевината на всяка гъба за баня е изключително здрава.Те не са толкова лесно развалятся. Супер размери и тегло - около 4,92 инча ширина.Всяка гъба от люфы е подходящ за повечето деца и възрастни.Те са напълно подходящи по размер за лесно от замърсявания и създаване на по-гъста и трайна пяна. Богата пяна - гъба за вана loofah изработена с прекрасна делото, всяка табуретка от вените добре се пази и лесно образува могили пяна с любимия си сапун и гел за душ. почистване И ексфолиране на ЦЯЛОТО ТЯЛО : Отшелушивающее кърпи за баня - най-доброто средство за вани за премахване на мъртвите клетки на кожата, стимулиране на кръвообращението, премахване на замърсителите и прочищения още.Име на продукта : Отшелушивающее кърпа Материал : найлон + плат за кърпи Материал е подходящ за : Външни части на тялото - ръцете, краката, гърдите, гърба.

Други функции

Най-добри сделки