.

.

Fenteer Мека Чистящая Четка За Ръце, Четка За Премахване на прах, Четка За Подметания Четина, Мултифункционална Четка с Дървена Дръжка, Нощно Четка за Дивана, права дръ?

Fenteer Мека Чистящая Четка За Ръце, Четка За Премахване на прах, Четка За Подметания Четина, Мултифункционална Четка с Дървена Дръжка,

BGN 8.49

Брой продукти
На склад

Удобна дръжка : Дръжка за четки за дрехи е с гладки краища, без чеп, не травмирует ръка на дръжката лесно да скачат и да я управляваМногоцелеви : Четка за избърсване на прах може да се използва за почистване от прах, боклук и т. легла, мека мебел, клавиатури, килими, мебели и т., практичен инструмент.Четка за почистване на : четина 7 см, три реда дебели плавниците, не е лесно пада, позволява ефективно почистване, спално бельо, мебели и т.Материал : Четка за легла изработени от дървен материал с прозрачна текстура, мека и твърда четка, трайна.На сцената на употреба : Ръчно четка е подходяща за различни сцени, като например къща, пътуване, хотел, кола и т. Описание : - Материал : Четка за легла изработени от дървен материал с прозрачна текстура, мека и твърда четка, устойчива - Четка за почистване : четина 7 см, три реда дебели плавниците, лесно пада, позволява ефективно почистване, спално бельо, мебели и т., и да ги чисти - Удобна дръжка : дръжка за четки за дрехи е с гладки краища, без чеп, не травмирует ръка, а дръжката е лесно да се вземе и да се контролира - Многофункционална : четка за избърсване на прах може да се използва за почистете с прах, боклук и т. Върху легла, дивани, клавиатури, килими, мебели и т., практичен инструмент - Сцена на употреба : Ръчно четка е подходяща за различни сцени, като например къща, пътуване, хотел, кола и т. Параметри : - Материал : дърво Таблица с размер : Извита дръжка (ДХШ) : 32 см х 10 см/12.94inch права дръжка (ДХШ) : : 36 см х 9 см/ 14.54inch Дължина на плавниците : 7 см В комплекта са включени : 1 четка за почистване Забележка : Моля, позволете някои малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Други функции

- Material :
Wood
Size Chart:
Curved handle (LXW):
32cmx10cm/12.60inchx3.94inch
Straight handle (LXW):
36cmx9cm/14.17inchx3.54inch
bristles length:
7cm
Package Includes:
1 Cleaning Brush:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
Най-добри сделки