.

.

YFSDX Сгъваема Телескопична Вентилатор USB Акумулаторна Външен Вентилатор за Студентски Общежития Дома На Открито, на Къмпинг, Офис Малък Настолен Вентилатор (Цвят: б?

YFSDX Сгъваема Телескопична Вентилатор USB Акумулаторна Външен Вентилатор за Студентски Общежития Дома На Открито, на Къмпинг, Офис Малък

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Модерен малък вентилатор, който може да се носи както в ръка, така и за носене на работния плотХладен бриз в ръката ви придружава, да се държат на хладно лято.Модни пътуване, тих вятър.На работния плот седи сешоар, хладен бриз обдувает косата.Дълъг живот на батерията ви позволява да не се притеснявате за внезапно прекъсване на електрозахранването.Модерен малък вентилатор, който може да се носи както в ръка, така и за носене на работния плот.Хладен бриз в ръката ви придружава, да се държат на хладно лято.Модни пътуване, тих вятър.На работния плот седи сешоар, хладен бриз обдувает косата.Дълъг живот на батерията ви позволява да не се притеснявате за внезапно прекъсване на електрозахранването.Име на продукта : Ръчни електрически вентилатор Материал : пластмаса Размер : както е показано на изображенииупаковка в пакет : 1 * малки забележки : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. Класически дворец на вентилатора на китайския златен феникс.

Други функции

Най-добри сделки