.

.

GFDFD Мъжки Набор от електрически Машинки за стригане, Професионална Безжична Електрическа Машина за рязане на коса, USB Акумулаторна Електрическа Машина за Подстриг?

GFDFD Мъжки Набор от електрически Машинки за стригане, Професионална Безжична Електрическа Машина за рязане на коса, USB Акумулаторна

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Цвят : бял, червен Размер : електрическа машина за подстригване на коса.Вид на продукта : Машина за подстригване на коса.Опаковъчен лист : . 1 х Машина за подстригване на коса.Цвят : бял, червен. Размер : електрическа машина за подстригване на коса.Вид на продукта : Машина за подстригване на коса.Опаковъчен лист : . 1 х Машина за подстригване на коса.Модел : Машина за рязане волосцвет : бяло, червено Важи за : мъжки фризьорски салон за деца и възрастни детей1. Лесна употреба : Ние ви предоставяме пълен набор от аксесоари като водач гребен, шнола за коса, престилка, дубликат батерия и т. Лек дизайн : Електрически ножици са лесни за съхранение и сортиране, им е удобно да се използва от всеки ъгъл.

Други функции

Най-добри сделки