.

.

GANNOU/Мъжки маратонки Air Athletic за писти, Модерни Маратонки за бягане и фитнес зала, Тенис маратонки за Фитнес (САЩ 7-12,5)

GANNOU/Мъжки маратонки Air Athletic за писти, Модерни Маратонки за бягане и фитнес зала, Тенис маратонки за Фитнес (САЩ 7-12,5)

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Нова отворена обувки, може леко да миришат, това е нормално, поради херметически затворени транспортни, моля, сложи обувки в проветрено място за 2-3 дни, миризмата ще се разсееДишаща стелка подвижна, за да си обувки е добре проветривалась в края на деня.Размери на платформата около 0,50". 【Конструкция на въздушна възглавница】 В sneakers се използва дизайн на въздушна възглавница за осигуряване амортизация и поддръжка на крака.Меко и комфортно на допир ефективно облекчаване на умората и чувството на дискомфорт по време на пътуване и спорт, а също така предпазва глезените. 【Лека ергономична подметка】 Мъжки модел обувки GANNOU има лека амортизирующую на ходилото, ергономичен дизайн стъпки, подобрява мобилността.С помощта на гумени подметки ние увеличи издръжливостта на стъпалата, като същевременно осигурява комфорт.А нашите спортни маратонки за бягане притежават нескользящим ефект, осигуряване на вашата сигурност при ходене в мокри земята. 【Мек интериор и накладка】В стельке и вътрешната част на използвани меки материали за подобряване на комфорт и защита.Обувки-слипоны лесно се поставят, което спестява време на обувание.Шнур може да се регулира за затягане и едновременно като украса. 【Приложими сценарии】Стилен дизайн, горната ви позволява да комбинирате нашите обувки с различни дрехи, както и подходящи за повечето случаи, като почивка, ходене, бягане, спорт, пътуване, спорт, физически упражнения и други. 【За обслужване на клиенти】 Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти и първокласни услуги.Ако не сте доволни или имате някакви въпроси относно покупка, моля, свържете се с нас и ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа. Гумена подметка.Размери на платформата около 0,50". 【Конструкция на въздушна възглавница】 В sneakers се използва дизайн на въздушна възглавница за осигуряване амортизация и поддръжка на крака.Меко и комфортно на допир ефективно облекчаване на умората и чувството на дискомфорт по време на пътуване и спорт, а също така предпазва глезените. 【Лека ергономична подметка】 Мъжки модел обувки GANNOU има лека амортизирующую на ходилото, ергономичен дизайн стъпки, подобрява мобилността.С помощта на гумени подметки ние увеличи издръжливостта на стъпалата, като същевременно осигурява комфорт.А нашите спортни маратонки за бягане притежават нескользящим ефект, осигуряване на вашата сигурност при ходене в мокри земята.

Други функции

Най-добри сделки