.

.

SnowTing 20 Броя, Игли за коса за кучета, Панделки за коса за кучета с Ластик, Сладки Щипки за Кученца, Малки Костни Игли за коса за Котки, Кученце йоркширски Териери от Ше?

SnowTing 20 Броя, Игли за коса за кучета, Панделки за коса за кучета с Ластик, Сладки Щипки за Кученца, Малки Костни Игли за

BGN 4.62

Брой продукти
На склад

[4 стила] : Стил 1-Малка шнола-стоун; Стил на 2 -Шнола за очила; Стил 3 -И лък за коса с гумена лента; Стил 3 - Двуслойни лък за коса с гумена лента [Материал] : Лъкове за коса са изработени от ленти, блестящи кристали от страна на лицето, дъвка с обратна страна и щипки за коса от пластмаса и метал.Те са здрави и леки, позволяват да обличат кучето си без всякакъв дискомфорт. [Mailto включва в себе си] : вие ще получите 20 броя, в това число 5 малки скоби за костите (по 1 бр. за всеки цвят), 5 щипки за точки (по 1 бр. за всеки цвят), 5 еднослоен бантиков (асорти) и 5 двуслойни бантиков (асорти). [Най-малкият размер] : около 1 "-1,8" (2,5-4,5 см), сладки малки фиби и лъкове за коса за малки и средни кучета, можете да ги използвате, за облекло и котки, зайци и куклен театър. [Приятни подаръци за домашни любимци] : Тези аксесоари за коса изпълнени в прекрасни форми с различни ярки цветове, които изглеждат добре, хубави подаръци за вашите кучета и котки, за да ги направи по-модерни и атрактивни.Характеристики на ⭐ идеален е за грижа за косата на вашия домашен любимец ⭐ Направете си куче по-модерен и привлекателен Размери на продукта Малка костилка : 0,6 "x 1" (1.5 см) Очила за очите : 0,7 "x 1.5 см) И лък : 1,1 "x 1,6" (2,8 x 4 см) Двуслойни лък : 0,8 "x 1,4" (2 x 3.5 см) на Помещение и включва в себе си 5 х малки скоби за костите (всеки цвят по 1 бр.) 5 х скоби за точки от всеки цвят по 1 бр.) 5 х и лък (асорти) 5 х двуслойни лък (асорти) Съвети От ръчно измерване, моля, се допуска малки грешки.Поради различни монитори, моля, оставяйте една малка разлика в цвета.

Други функции

Най-добри сделки