.

.

Набор от Компаси 10шт Набор от Инструменти за Геометрията и Математиката, с Циркулем Транспортир Гумичка за Моливи Острилка Квадратна Триъгълна Линия Оловни Преза?

Набор от Компаси 10шт Набор от Инструменти за Геометрията и Математиката, с Циркулем Транспортир Гумичка за Моливи Острилка

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

1 Гъвкавост, и универсалност - Точната см скала за измерване.Лесен за използване за студенти от всички нива, архитекти, инженери, дизайнери, художници, учители за изготвяне на проекти на училища или офиси. Издръжлив - Пергел за геометрия е изработен от метал, а геометрични инструменти - от висококачествена пластмаса, който е здрав и може да се използва в продължение на години. Ергономичен дизайн - значително повишава сигурността и комфорта на използване циркулей, които работят с моливи и грифелями, като по този начин се гарантира на потребителите висока ефективност извършване на математически задачи или изграждане на планове. В комплекта влизат 10 инструмента : 2 метални графични компас (1 учебен компас и 1 графичен компас), триъгълник 30-60-90 градуса, триъгълник 45-90-45 градуса, владетел 15 см / 6 см, транспортир 180 градуса, молив 8 см, допълнителни грифельные зареждане с гориво, гумичка, острилка за моливи. Преносим с чекмедже за съхранение - геометричен Комплект инструменти, опаковани в небьющийся калъф, удобен за переноске и сейф за съхранение.Лесно можете да сложите измервателни уреди в джоба, а инструмент за полезна за вас, тъй като само той ще ви трябва.Име на продукта : Математически Компасматериал : метал, Пластикколичество : 10 бр. Размер на кутията : 20*10*2.4 Обхват на cm Use : училище, дървообработване, къща. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на геометрични набиране на персонал, както е показано на фигурата, няма други предмети в комплекта не са включени. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да предизвикат малка разлика в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване може да има малка грешка.Моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. В нашия магазин е представена от много стилове и цветове, можете да ги проверите в магазина ми. Приветствам вашите мнения, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Математически пакет / geometry package, разработен от опитни експерти по математика и съдържа всички основни теми за учителите и учениците на всяко ниво.

Други функции

Най-добри сделки