.

.

AZHM Комплекти Завеса за душ с подови изтривалки на разположение, 4 предмета, Комплекти за баня с папийонка и Подсолнухом, Аксесоари За Декорация, Пердета за Баня, Ком?

AZHM Комплекти Завеса за душ с подови изтривалки на разположение, 4 предмета, Комплекти за баня с папийонка и Подсолнухом, Аксесоари За Декорация,

BGN 9.24

Брой продукти
На склад

? [Материал на ПРЕМИУМ] : Този комплект за вашия интериор, баня с подови изтривалки на разположение "слънчоглед" е изработен от екологично чист полиестер, който е водоустойчив, безвреден за околната среда и не замърсява околната средаНескользящий подложка за вана / U-образна подложка е изработена от висококачествени гъба, кърпа и нескользящего дъно, които отлично абсорбират влагата и бързо да изсъхне. ?[Информация За размера на] : Размер на пердета за баня с подсолнухом : 70,8 "L x 70,8" W, размер на подложка за баня : 29,5 "L x 17,7" W, размерът на покрива, тоалетната : 17,7 "L х 13,8" W, размер на килима U-образна форма : 17,7 "L x 14,8" W. Този размер е комплект за баня подходящ за повечето бани или тоалетни. ? [Уникален дизайн] : Нашият комплект завеса за душ с подови изтривалки на разположение "слънчоглед" е проектирана със специален и уникален модел семки, използва модерна технология за печат с HD картина, не избледняват и сигурен.Ясен образ семе ще направи вашата баня или тоалетна е по-стилни и даде им нов облик. ? [Водоустойчиви и издръжливи] : нашите завеси за баня sunflower за душата са изработени от изключително здрав полиестер, тя предпазва от пръскане на вода извън банята и запазва вашия дом / баня / тоалетна чисти и свежи. ? [Лесен за инсталиране и употреба] : Ние безплатно ви даваме 12 здрави куки.Не е нужно да се притеснявате за това, как да го инсталирате.Можете да използвате този комплект завеса за душ с подсолнухом за декорация на вашата баня, стени, прозорци и всякакви други помещения, където ви харесва.Изберете красив декор, под формата на слънчогледи за дома и банята, нашите душ завеса под формата на слънчогледи го правят просто, в съответствие с вашия вкус.Ние правим повече, отколкото просто да създаваме домашен декор, ние създаваме спомени, които ще останат за цял живот!.Дебела светонепроницаемая плат създава идеална частна обстановка за отдих и наслада от себе си, силно чувство свисания не позволява занавескам се разклати или да се придържаме към тялото.

Други функции

Най-добри сделки