.

.

Трайно свиване на каишка за кучета Fida, 6 фута x 3/8 , Тежкотоварни каишка с линия за кучета, Удобен Подвижен каишка от твърдите въжета за малки кучета и малки кученца, н?

Трайно свиване на каишка за кучета Fida, 6 фута x 3/8 , Тежкотоварни каишка с линия за кучета, Удобен Подвижен каишка от твърдите въжета

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Препоръчва се за кучета с тегло над 44 кг Дължина : 6 фута (1,8 м) Диаметър : 1/2 " (13 мм). Подходящ за средни и големи породи.Препоръчва се за кучета с тегло до 44 кг Дължина : 6 фута (1,8 м). Диаметър : 3/8 инча (10 мм).Подходящ за малки и средни породи. 【Лесно И УДОБНО】 - Не се изисква яка или шлейка.С регулируема линия, изключително лесен за оборудвайте, или оттеглянето. 【Издръжлив и лесен】-Този здрава каишка за кучета с неплъзгащи линия премиум-клас е изработен от високо найлон въжета, ултра силна метални пръстени и възли, свързани с кожен калъф. въже с дебелина 3/8 инча осигурява максимална издръжливост и удобен захват. 【Светлоотразителни елементи за сигурност през нощта】 - Светлоотразителни ленти по целия веревочному поводку осигуряват отлична видимост и безопасност по време на нощна разходка или джогинг бутам. 【Чудесно за тренировки】– Подвижен каишка спрях, когато кучето се дърпа, и отслабва, когато поведението се коригира.Чудесен повод за дресура на кучета за корекция на контролирано поведение. 【Перфектен размер】 – 3/8 "x 6 метра, идеална дължина за разходки на открито, бягане, туризъм или обучение.Костюм за малки кучета и кученца. 【Лесно И УДОБНО】 - Не се изисква яка или шлейка.С регулируема линия, изключително лесен за оборудвайте, или оттеглянето. 【Издръжлив и лесен】-Този здрава каишка за кучета с неплъзгащи линия премиум-клас е изработен от високо найлон въжета, ултра силна метални пръстени и възли, свързани с кожен калъф. въже с дебелина 3/8 инча осигурява максимална издръжливост и удобен захват. 【Светлоотразителни елементи за сигурност през нощта】 - Светлоотразителни ленти по целия веревочному поводку осигуряват отлична видимост и безопасност по време на нощна разходка или джогинг бутам. 【Чудесно за тренировки】– Подвижен каишка спрях, когато кучето се дърпа, и отслабва, когато поведението се коригира.Чудесен повод за дресура на кучета за корекция на контролирано поведение. 【Перфектен размер】 – 3/8 "x 6 метра, идеална дължина за разходки на открито, бягане, туризъм или обучение.Костюм за малки кучета и кученца.Кучето обича да тегли, и му е трудно да се контролира?Искате разходки кучето си просто и естествено?.Ние предлагаме този здрав подвижен каишка 2 в 1 за всички любители на домашни животни.Без да е необходимо яка, колан или панта на врата на кучето се забави, когато кучето се дърпа, и отслабва, когато поведението се коригира.

Други функции

Най-добри сделки